info@alpbilge.com.tr
444 43 19

Logo Mobil Sales V1.44 Sürümü Çıktı.

Logo Mobil Sales V1.44 Sürümü Çıktı.

Mobile Sales v1.44.00.00 apk sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yer almakta olup panel dosyalarına ftp sitesinden erişebilirsiniz.

Güncel uygulama sürümünü Google Play Store' a "Logo Mobile Sales" yazarak indirebilirsiniz. Sürümleri kullanıma almadan önce verilerin yedeğinin alınmasını ve önemli olduğunu düşündüğünüz işlemleri geçiş öncesinde test etmenizi tavsiye ederiz.

Mobile Sales v1.44.00.00 Sürüm Notları                                                                                  

 

Kayıt Nr

Tanım ve Açıklama

1

MSFA-1224

 

Uygulama tarafında form girişi malzemeler ekranında malzemelerin tümü seçilebilmeli.

Tiger ERP Entegrasyonu'nda, form girişi malzemeler ekranında malzemelerin tümünün seçilmesi sağlandı. Ayni işlem Netsis ERP Entegrasyonu'nda malzeme seçin ekranında sağlandı.

2

MSFA-5555

 

Promosyonlu ve indirimli malzeme seçili iken fatura transfer edildiğinde hata alınıyor.

Tiger ERP Entegrasyonu'nda, Promosyonlu ve indirimli malzeme seçili iken fatura transfer edildiğinde hata alınması, Tiger 2.57 seti ile çözülmüştür.

3

MSFA-5567

 

Uygulama tarafında müşteriler menüsünde özet tabında bekleyen siparişler ve toplam bölümlerine KDV ve indirim tutarları yansımıyor.

Tiger ERP Enterasyonu'nda, uygulama tarafında müşteriler menüsünde özet tabında bekleyen siparişler ve toplam bölümlerine KDV ve indirim tutarları yansıması sağlandı.

4

MSFA-5571

 

Kasa tahsilatında kullanılacak para birimi işlem dövizi seçildiğinde, tahsilat fişinin döviz türü alanına, seçilen kasanın döviz türü gelmesi gerekirken firmada seçili olan döviz türü geliyor.

Tiger ERP Entegrasyonu'nda, kasa tahsilatında kullanılacak para birimi işlem dövizi seçildiğinde, tahsilat fişinin döviz türü alanına, seçilen kasanın döviz türü gelmesi sağlandı.

5

MSFA-5572

 

Farklı işlem dövizleri ile işlem yapıldığında cari hesap kartının bakiyelerinin döviz toplamları olarak görülmesi isteniyor.

Tiger ERP Entegrasyonu'nda, farklı işlem dövizleri ile işlem yapıldığında cari hesap kartının bakiyelerinin işlem dövizli bakiye olarak görülmesi sağlandı.

6

MSFA-5586

 

Para birimi dolar olan bir firmada fiş kesip baskı ön izleme aldığımızda net tutar yazı ile TL yazıyor.

Tiger ERP Entegrasyonu'nda, Ticari Sistem Yönetimi / Tanımlar / Döviz Türleri / Alt Birim kolonuna girilen verilere göre, tutar kısımlarının döviz cinsinden yazdırılması sağlandı.

7

MSFA-5594

 

Kabinlerin firmaya göre filtrelenerek kullanıcıya gösterilmesi ve işlemlerin yapılması.

Tiger ERP Entegresyonu'nda, kabinlerin firmaya göre filtrelenerek kullanıcıya gösterilmesi ve işlemlerin yapılması sağlandı.

Saygılarımızla,

Logo Yazılım

<