info@alpbilge.com.tr
444 43 19

BordroPlus 4.57.01 Ara Sürüm Yayınlandı

BordroPlus 4.57.01 Ara Sürüm Yayınlandı

Değerli Bordro Plus Kullanıcıları,

BordroPlus ürünü için 4.57.01.00 Ara sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yer almakta olup sürüm dosyalarına ftp sitemizden erişebilirsiniz.

Sürümü kullanıma almadan önce verilerin yedeğinin alınmasını ve önemli olduğunu düşündüğünüz işlemleri geçiş öncesinde test etmenizi tavsiye ederiz.

Uyarılar:

Uyarılar: Ürünlerimizde Microsoft .Net Framework 4.0 özellikleri kullanılmaya başlandığından hem sunucularda hem de istemci terminallerde Microsoft .Net Framework 4.0 kurulmuş olmalıdır. Eğer sunucu veya istemci bilgisayarlarda Microsoft .Net Framework 4.0 kurulu değilse programı yükleme ve programa giriş sırasında uyarı alınacaktır. Microsoft .Net Framework 4.0 kurmak için bu bağlantı kullanılabilir.

Bordro Plus 4.57.01.00 Ara Sürüm Maddeleri;
 

 

Kayıt Nr

Ürün

Tanım ve Açıklama

1

WINHR-18369

Bordro Plus

Sicil Yönetimi
  Kayıtlar - İşten Çıkış Kayıtları

İşten Çıkış Kayıtları F9 Menüdeki Kıdem,İhbar Tazminatı Raporları Detay Olarak Alındığında Alt Ksımda Listelenen Detaylarda Kıdeme ve İhbara Dahil Olmayan Ek Ödeme ve Sosyal Yardımların Tutarları da Listeleniyor.

İşten çıkış kayıtları F9 menüdeki Kıdem, İhbar Tazminatı raporları detay filtresi evet olarak alındığında alt kısımda listelenen detaylarda kıdeme ve ihbara dahil olmayan ek ödeme ve sosyal yardımların tutarları da listeleniyordu, listelenmemesi sağlandı.

2

WINHR-18336

Bordro Plus

Bordro
  Sosyal Sigorta Bildirgeleri - Aylık Prim ve Hizmet Belgesi

Arge'li Personel Tam Ay Ücretsiz İzinli Olduğunda Aylık Prim Ve Hizmet Bildirgesinde Listelenmiyor.

Ar-ge'li personel tam ay ücretsiz izinli olduğunda Aylık Prim Ve Hizmet Belgesinde listelenmiyordu, listelenmesi sağlandı.

3

WINHR-18367

Bordro Plus

Araçlar
  İşlemler - Excel'den Veri Aktarımı

Tiger Hr Bağlantısı Olan Datada Organizasyon Şeması Devreye Alındıktan Sonra İlgili Personellerin Puantajları Excelden İçeri Aktarılamıyor.

Tiger Hr bağlantısı olan datada organizasyon şeması devreye alındıktan sonra ilgili personellerin puantajları excelden içeri aktarılamıyordu, düzeltildi.

4

WINHR-18379

Bordro Plus

Bordro
  Raporlar - Tahakkuk Listesi

Ar-Ge Kapsamında Çalışan Personele Ar-ge Sgk İstisnasına Dahil Olmayan Bir Ek Ödeme yada Sosyal Yardım Verildiğinde Tahakkuk Listesi ve Tahakkuk Toplamları Raporunda Ar-Ge'li ve Ar-Ge'siz Sgk Matrahı Alanları Hatalı Değer Getiriyor.

Ar-Ge kapsamında çalışan personele Ar-ge sgk istisnasına dahil olmayan bir ek ödeme ya da sosyal yardım verildiğinde Tahakkuk Listesi ve Tahakkuk Toplamları raporunda Ar-Ge'li ve Ar-Ge'siz Sgk Matrahı alanları hatalı değer getiriyordu, düzeltildi.

5

WINHR-18393

Bordro Plus

Bordro
  Raporlar - Tahakkuk Listesi

Ar-Ge Kapsamında Çalışan Personelin Sgk Matrahının Sgk Tavan Matrahını Aşması Durumunda Tahakkuk Listesi ve Tahakkuk Toplamları Raporunda Ar-Ge'siz Sgk Matrahı Alanında Eksi Değer Listeleniyor.

Ar-Ge kapsamında çalışan personelin Sgk matrahının Sgk tavan matrahını aşması durumunda Tahakkuk Listesi ve Tahakkuk Toplamları raporunda Ar-Ge'siz Sgk matrahı alanında eksi (-) değer listeleniyordu, düzeltildi.

6

WINHR-18402

Bordro Plus

Bordro
  Kayıtlar - Puantaj Kartları

7166 Sayılı Kanunun 8.Maddesi ile İlgili Bordro Plus Ürününde Geliştirme Yapılmalıdır.

7166 sayılı kanununun 8 . maddesine istinaden BordroPlus ürününde ücret teşviğinin hesaplanması ve raporlanması sağlanmıştır.
Döküman için tıklayınız.


Saygılarımızla,
Logo Yazılım

<