info@alpbilge.com.tr
444 43 19

BordroPlus 4.56.01.00 Ara Sürüm Duyurusu

BordroPlus 4.56.01.00 Ara Sürüm Duyurusu

Değerli İş Ortaklarımız,

Logo Bordro Plus ürünü için 4.56.01.00 Ara sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yer almakta olup sürüm dosyalarına ftp sitemizden erişebilirsiniz. Sürümü kullanıma almadan önce verilerin yedeğinin alınmasını ve müşterileriniz için önemli olduğunu düşündüğünüz işlemleri geçiş öncesinde test etmenizi tavsiye ederiz.

Uyarılar:

Ürünlerimizde Microsoft .Net Framework 4.0 özellikleri kullanılmaya başlandığından hem sunucularda hem de istemci terminallerde Microsoft .Net Framework 4.0 kurulmuş olmalıdır. Eğer sunucu veya istemci bilgisayarlarda Microsoft .Net Framework 4.0 kurulu değilse programı yükleme ve programa giriş sırasında uyarı alınacaktır. Microsoft .Net Framework 4.0 kurmak için bu bağlantı kullanılabilir.

Logo BordroPlus 4.56.01.00 Ara Sürüm Maddeleri;

 

Kayıt Nr

Ürün

Tanım ve Açıklama

1

WINHR-17880

Logo Bordro Plus

Sicil Yönetimi
  İŞ-KUR Bildirgeleri - İş Gücü Çizelgesi

İş Gücü Çizelgesinde Sicilin Kanuni Değişikliği Varsa İşten Çıkış Nedeni 25 Diğer Olarak Gelmektedir.

İş Gücü Çizelgesinde işten ayrılmadan önce kanuni değişikliği olan sicillerin İşten Çıkış Nedeni 25 Diğer olarak geliyordu, düzeltildi.

2

WINHR-17143

Logo Bordro Plus

Sicil Yönetimi
  Kayıtlar - İşten Çıkış Kayıtları

SGK İşten Ayrılış Bildirgesi SGK Sayfasına Aktarıldığında İşten Çıkış Tarihi Hatalı Satırda Listeleniyor ve Logo dan Aktar Seçeneği İle Eksik Gün Bilgisi Hatalı Listeleniyor.

SGK İşten Ayrılış Bildirgesi SGK sayfasına aktarıldığında İşten Çıkış Tarihi ve Sgk sayfasında Logo dan Aktar Seçeneği ile Eksik Gün bilgisi hatalı listeleniyordu, düzeltildi.

3

WINHR-17746

Logo Bordro Plus

Bordro
  Kayıtlar - Puantaj Kartları

Puantajda Sgk Primine Tabi Olup Ar-ge Sgk İstisnasına Dahil Olmayan Normal Bir Sosyal Yardım İle Birlikte Ar-ge Sgk İstisnasına Dahil Özel Sigorta Verildiğinde Ar-Ge Sgk Teşvik Tutarı Hatalı Hesaplanıyor.

Puantajda Sgk primine tabi olup Ar-ge Sgk istisnasına dahil olmayan normal bir sosyal yardım ile birlikte Ar-ge Sgk istisnasına dahil Özel Sigorta verildiğinde Ar-Ge Sgk Teşvik Tutarı hatalı hesaplanıyordu, düzeltildi.

4

WINHR-17874

Logo Bordro Plus

Bordro
  Sosyal Sigorta Bildirgeleri - Aylık Prim ve Hizmet Belgesi

Aphb SGK Sayfasına Seçilerek Alındığında "Hatalı Satır Tespit Edilmiştir.Cvc-datatype-valid.1.2.1: is not a valid value for integer" Hatası Alınmaktadır.

Aylık Prim Hizmet Belgesi SGK sayfasına aktarılmak istendiğinde alınan "Hatalı Satır Tespit Edilmiştir.Cvc-datatype-valid.1.2.1: is not a valid value for integer" hatası düzeltildi.

5

WINHR-17623

Logo Bordro Plus

Bordro

BordroPlus-Netsis 3 ERP Entegrasyonu Kapsamında BordroPlus Ürününe Entegrasyon Parametreleri Eklenmelidir.

BordroPlus-Netsis 3 ERP entegrasyonu kapsamında erişim ağacına Entegrasyon modülü eklenmiştir.

6

WINHR-17418

Logo Bordro Plus

Bordro
  Sosyal Sigorta Bildirgeleri - Aylık Prim ve Hizmet Belgesi

Ar-ge Kapsamında Çalışan Personel İçin APHB SGK Sayfasına Yüklendiğinde "Ücret TL tutarı , gün saysına denk gelen SPEK tutarının altında; Ücret TL + İkramiye tutarı SPEK üst sınırının üzerinde olamaz" Hatası Alınıyor.

Ar-ge kapsamında çalışan personel için Aylık Prim ve Hizmet Belgesi Sgk sayfasına yüklendiğinde "Ücret TL tutarı , gün saysına denk gelen SPEK tutarının altında; Ücret TL + İkramiye tutarı SPEK üst sınırının üzerinde olamaz" hatası alınıyordu, düzeltildi.

Saygılarımızla,

Logo Yazılım

<