info@alpbilge.com.tr
444 43 19

Logo Destek - Teknik Servis

Logo Destek - Teknik Servis

Logo Yazılım Programları Destek, Eğitim, Satış ve Danışmanlık Hizmetleri

Logo Yazılım Kurumsal Bayi olarak 16 yıllık tecrübemiz ve Sertifikalı Uzman kadromuz ile Logo Yazılım Destek, Danışmanlık, Eğitim, Teknik Servis, Proje Yönetimi ve Satış hizmetleri sunmaktayız. Türkiye'de 3 şubemiz ve Onlarca personelimiz ile hizmet veriyoruz. İstanbul, Kocaeli, Azerbaycan'da 3 şubemiz ile Türkiye'nin her noktasına Telefon Desteği, Uzaktan Bağlantı Desteği, Yerinde Destek hizmetleri vermekteyiz.

Türkiye'nin her yerinden: 444 43 19

Yerinde Logo Teknik Destek

Logo Yazılım Çözüm Ortağı olarak tecrübeli teknik destek ekibimiz ofisinize gelerek yaşamış olduğunuz donanımsal yada yazımsal problemlere müdahale ederek çözüm bulmaktadır..

Telefon ile Logo Destek

Logo programları ile ilgili sorunlarınızda Sertifikalı Sistem Uzmanı  personellerimiz tarafından telefonla destek hizmeti vermekteyiz. Telefon Destek hizmetimiz aylık bakım anlaşmalı müşterilerimize ücretsiz olarak verilmektedir. Bakım anlaşması olmayan, Ticket anlaşması olmayan yada yeni müşterilerimizede telefon ile destek hizmeti vermekteyiz.

Destek Hattı: 0216 375 03 68 - 444 43 19

Uzaktan Logo Destek

Yaşadığınız sorunlar karşısında telefon ile bilgi verilip gerekli yönlendirmeler yapılıp fakat uygulama noktasında sorun yaşanırsa uzmanlarımız anında uzaktan bağlantı yaparak yaşadıkları problemlere anında müdahale sağlarlar. Gerek duyulduğu takdirde Logo Teknik Servis Ekibimiz işletmenize gelerek yerinde müdahalelerde bulunmaktadır.

Bakım Anlaşması ile Sınırsız Destek Alın

Periyodik Bakım Anlaşması ile kurumsal ve kobilerin Bakım ve Onarım işlemlerinide yapmaktayız. Kurulan sistemin güvenliğinin ve devamlılığın sağlanması, güncelleme, bakım, periyodik sistem denetimi ve problemlerin giderimi birçok ihtiyacınız için giderilmesi için ekibimiz yanınızda. 

Logo Eğitimi

Logo Yazılım Bayi olarak Sistem Uzmanı, Destek Uzmanı ve Microsoft Sql Server uzmanı olan personellerimiz ile logo ürünleri ile ilgili Temel, Orta ve İleri düzey logo eğitimleri alabilir aldığınız bu eğitim sonucunda kendinize, ekip arkadaşlarınıza ve firmanıza artılar katabilirsiniz.


Logo Çözüm Ortağı olarak Proje Danışmanlığı, Kullanıcı Eğitimleri, Uzak Bağlantı Desteği, Yerinde Destek, Telefon Destek, Veri Bakımı ile Network ve Veritabanı Danışmanlığı gibi birçok hizmet sunmaktayız. 

Alp Bilge Yazılım, Logo Yazılım Yetkili Bayi ve Çözüm Ortağı.

Telefon: 0216 375 03 68

E-mail: info@alpbilge.com.tr

Logo Yazılım Kampanyalarımıza gitmek için tıklayınız.


Bazı Hizmetlerimiz

Logo Teknik Servis

Logo Yazılım Desteği

Logo Eğitimi

Logo Danışmanlığı

Logo Yazılım Satış

Telefon ile Destek

Uzaktan Bağlantı ile Destek

Yerinde Servis ve Destek

Go 3 Destek

Tiger 3 Destek

Logo Start Destek

Bordro Plus Destek

Mali Müşavir Plus Destek

Start Destek

Tiger HR Destek

E-Fatura Destek

E-Arşiv Destek

E-Defter Destek 

<