info@alpbilge.com.tr
444 43 19

Logo Lem Yenileme Ücreti, Logo Lem Nedir ? - Lisans Bakım Anlaşması

Logo Lem Yenileme Ücreti, Logo Lem Nedir ? - Lisans Bakım Anlaşması

Logo Lem, Logo ürünlerinde yapılan tüm güncellemeler,yenilikler ve mevzuatla ilgili değişiklikler sadece Logo Lem sözleşmesi kapsamında kullanıcılara sunulmaktadır. Logo Lem sahibi olarak güncel mevzuata uyumlu hale gelebilir, yenilikler ve güncellemeleri alabilirsiniz. 

Lem Paketi Yenileme ve Detaylı Bilgi Almak için: 444 43 19 arayabilir yada sales@alpbilge.com.tr mail atabilirsiniz. Logo Kurumsal İş Ortağı olarak hizmet vermekteyiz.

Logo Lem Nedir ?

Logo Lem, Logo ürünü kullanıcılarının, yeni geliştirilen ve ayrı modül olarak satılmayan özelliklerden ve değişikliklerden 1 yıl boyunca bedelsiz olarak yararlanmanızı sağlayan abonelik sistemidir.

Logo Lem Yenileme Ücretleri

Lem ücretleri kullanmış olduğunuz program ve modüllere göre değişiklik gösterebilmektedir. Güncel lem kampanyaları, Logo Lem yenilemek ve ücretler hakkında bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz: 444 43 19

logo lem - logo lem anlaşması, ücreti, yenileme

Lem Paketi Yenilemek ve Detaylı Bilgi Almak için: 444 43 19 - sales@alpbilge.com.tr

Logo Lem Kampanyaları

3 yıl Geçmişe Yönelik LEM ve Standart LEM alımlarında %40 indirim

4 yıl Geçmişe Yönelik LEM ve Standart LEM alımlarında %45 indirim

5 yıl ve üzeri Geçmişe Yönelik LEM ve Standart LEM alımlarında %50 indirim

Kampanya bitiş: 25 Aralık 2021


 

LOGO LEM KULLANIKÇA ÖDE DETAYLARI

Kullandıkça Öde Modeli, yıllık yenilemeler şeklindedir. LOGO kullanıcısı, bu model ile o ürünün 1 yıllık kullanım hakkına sahip olur. Herhangi bir süre taahhüt zorunluluğu yoktur.. Kullandıkça Öde Modeli, kullanıcılara ayrıca bir anlaşmaya gerek kalmadan devamlı güncel bir yazılımı kullanma imkanı verirken sahip olma maliyetlerini de zamana yayma olanağını sağlar.

LEM (LOGO ENTERPRISE MEMBERSHIP) LEM, LOGO kullanıcılarına güncel yasal mevzuata tam uyum ve yeni geliştirilen tüm standart özelliklerden ücretsiz olarak yararlanmayı garanti altına alan bir üyelik sistemidir LEM sadece GO Plus, GO3, Start, Mali Müşavir Plus, Tiger 3, Tiger Plus, Tiger Enterprise, Bordro Plus ve IK ürün kullanıcılarının yararlanabileceği ayrıcalıklı bir hizmet anlaşmasıdır. Bu ürünleri Lisanslama Modeli ile satın alan LOGO kullanıcıları 1 yıllık LEM anlaşmasına ücretsiz olarak sahip olurlar. LEM, LOGO ile kurumsal işbirliğinizi stratejik bir platformda devam ettirmek ve sisteminizin sağlıklı biçimde çalışmasını güvence altına almak için önemli bir avantajdır.

Ürün geçişlerinde ise; Aynı segmentteki bedelli ve bedelsiz geçişlerde, önceki ürüne ait LEM geçerliliği yeni üründe devam ettirilecek şekilde (aynı başlangıç ve bitiş tarihleriyle) yeni ürüne LEM verilecektir. Üst segmente bedelli geçişlerde; yeni ürüne, geçiş tarihi itibarıyla 1 yıllık bedelsiz Logo Lem verilecektir. LEM geçerlilik süresi 1 yıldır. Yenileme tarihi, bir önceki LEM bitiş tarihinden itibaren başlatılacaktır.

LEM’i, bitiş tarihinden önce ya da bitiş tarihini takip eden 30 gün içinde ve düzenli yenileyen kullanıcılar LEM’lerine avantajlı fiyatlar üzerinden sahip olabileceklerdir. LEM geçerliliğini yitirdiği durumda, LEM olan durumlarda uygulanan fiyat ile alınan ek ürünlerin kurulumu gerçekleştirilemeyecektir. LEM fiyatı, üründeki en güncel konfigürasyona bakılarak (ana paket, modül, kullanıcı/çalışan/firma artırımı) hesaplanmaktadır. Kullanıcı artırımları, satın alındıkları andan itibaren LEM hesaplamasına etki ederler. Opsiyonlar (modüller) ise; satın alındıkları ilk yıl için LEM hesaplamasına dahil edilmez, devam eden yıllarda LEM hesaplamasına katılırlar.

LEM fiyatlarına yetkili Logo İş Ortakları’nın servis, kurulum ve yükleme gibi hizmet fiyatları dahil değildir. Logo tarafından satışı ve geliştirilmesi sonlandırılan ürünler Logo Lem hesaplamasına dahil edilmemektedir.

Lem Paketi Yenilemek ve Detaylı Bilgi Almak için: 444 43 19

Anahtar kelimeler: logo lem yenileme, logo lem ücreti, logo lem ücretleri, logo lisans bakım

<