info@alpbilge.com.tr
444 43 19

Mobile Sales v1.39.00.00 Sürüm Duyurusu

Mobile Sales v1.39.00.00 Sürüm Duyurusu

Değerli İş Ortaklarımız, 

Mobile Sales v1.39.00.00 apk sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yer almakta olup panel dosyalarına ftp sitesinden erişebilirsiniz. Güncel uygulama sürümünü Google Play Store' a "Logo Mobile Sales" yazarak indirebilirsiniz. Sürümleri kullanıma almadan önce verilerin yedeğinin alınmasını ve müşterileriniz için önemli olduğunu düşündüğünüz işlemleri geçiş öncesinde test etmenizi tavsiye ederiz.

Mobile Sales v1.39.00.00                                                                                 

 

Kayıt Nr

Tanım ve Açıklama

1

MSFA-4112

 

Tiger ERP entegrasyonunda, vadesi bir sonraki yıla devreden vadeli satış olduğunda, ayrıntılı tahsilat listesi raporunda, ortalama vade tarihi ve ortalama gün bilgileri yanlış geliyor.

Vadesi bir sonraki yıla devreden vadeli satış olduğunda, ayrıntılı tahsilat listesi raporunda, ortalama vade tarihi ve ortalama gün bilgilerinin yanlış gelmesi düzeltildi.

2

MSFA-5272

 

Tiger ERP entegrasyonunda, fiş içerisinde barkod okuma alanından varyant barkodları okutularak malzemeler eklenip onaylandıktan sonra içerik kısmındaki satırlarda varyant bilgisinin görünmesi isteniyor.

Fiş içerisinde barkod okuma alanından varyant barkodları okutularak malzemeler eklenip onaylandıktan sonra içerik kısmındaki satırlarda varyant bilgisinin görünmesi sağlandı.

3

MSFA-5322

 

Tiger ERP entegrasyonunda, Fatura ön izleme formunda, işlem öncesi bakiye alanına ait değere, tahsilat bilgisi değerinin dahil edilmemesi talep edildi.

Fatura ön izleme formunda, işlem öncesi bakiye alanına ait değere, tahsilat bilgisi değerinin dahil edilmemesi sağlandı

4

MSFA-5350

 

Netsis ERP entegrasyonunda, uygulamadan oluşturulan irsaliye, fatura ve sipariş için erp'ye aktarıldığın da eklenecek koşul kampanya bilgilerinin plasiyer tarafından görünür olması isteniyor.

Uygulamadan oluşturulan irsaliye, fatura ve sipariş için erp'ye aktarıldığın da eklenecek koşul kampanya bilgilerinin plasiyer tarafından görünür olması sağlandı.

5

MSFA-5378

 

Netsis ERP entegrasyonunda, el terminalinde fatura girişi yapılırken mal fazlası ıskonto değerinin gösterilmesi istenmekte.

El terminalinde fatura girişi yapılırken mal fazlası ıskonto değerinin gösterilmesi sağlandı.

6

MSFA-5407

 

Tiger ERP entegrasyonunda, kampanyada promosyon tanımlı ise Mobile Sales’den fiş aktarırken attemp to invoke a virtual method on a null object reference hatası alınıyor

Kampanyada promosyon tanımlı ise Mobile Sales’den fiş aktarırken alınan attemp to invoke a virtual method on a null object reference hatası düzeltildi.

Logo Yazılım

Saygılarımızla, 

<