info@alpbilge.com.tr
444 43 19

Logo ERP Ürünleri 2.54.00.00 Sürüm Duyurusu

Logo ERP Ürünleri 2.54.00.00 Sürüm Duyurusu

Logo ERP Ürünleri 2.54.00.00 Sürüm Duyurusu

Logo ERP Ürünleri 2.54.00.00 Sürüm Duyurusu, Logo ERP ürünleri için 2.54.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yer almakta olup sürüm dosyalarına Logo ftp sitesinden erişebilirsiniz.

 

 

Logo ERP Ürünleri Önemli Uyarı

Kurulum dosyalarında güncellemeler yapılmış olup, kurulumdan önce bu dokümanı incelemenizi rica ederiz.

Dikey çözümlerin tamamı kurulmadığında açılışta dikey çözümlerle ilgili uyarı alınabilir. Uyarı alınmaması için add-ons.ini dosyasının içerisinde istenmeyen satırların başına - (eksi) işareti konulmalıdır.

Program klasöründe bulunan add-ons.ini dosyasının içerisinde program açılırken yüklenecek çözümler seçilmektedir. Kullanmadığınız uygulamalara ait satırların başına - (eksi) işareti koyarak program açılışının daha kısa sürede tamamlanmasını sağlayabilirsiniz.

Sql 2005 ile birlikte gelen schema binding özellikli view'lar 2.14.00 sürümü ile kullanıma başlanmıştır.Muhasebe toplam tabloları yerini bu view'lara bırakmıştır. Bu sebeple SQL server 2000 sürümü kesinlikle desteklenmemektedir.

Muhasebe toplamları için yeni eklenen view : LV_FFF_DD_EMUHTOT

2.16.00.00 sürümünde bazı altyapı düzenlemeleri yapıldığından, sürümü kullanıma almadan önce verilerin yedeğinin alınmasını ve müşterileriniz için önemli olduğunu düşündüğünüz işlemleri geçiş öncesinde test etmenizi tavsiye ederiz.

Sürüme ait uyarılar bölümünü okumanız önemle rica olunur.

Yükleme işlemlerine başlamadan önce mutlaka 3. nesil lisanslama için yükleme dökümanlarını okumanızı öneririz.

 

 

Logo ERP Ürünleri Genel Uyarılar

• Genel Tablo Yönetimi altından daha önce oluşturulmuş ve kullanılan tablolar var ise güncelle işlemi yapınız. Genel Tablo Yönetimi tablolarının güncelleme işlemini, firma güncelleme işleminden önce yapınız.

• 1.7x.xx,1.8x.xx versiyonlarından geçişlerde “Tabloları Sürüme Göre Güncelle” işlemi yapılmalıdır.

• Firmaya ait dönemler için Veri Tabanı Araçları oluşturulmalıdır.

• Güncelleme işlemi istenirse bütün firmalar için toplu olarak başlatılabilir.

Unity Objects ve OD kullanımı mevcut ise bu sürüme uygun araçlar update edilmelidir.

• 2.00 sürümü öncesindeki sürümlerden geçiş yapan kullanıcılarımız versiyon değişimi yapmadan önce tüm ek paket ve kullanıcı arttırımlarını yüklemeli sonrasında versiyon değişimlerini yapmalı.

 

 

Logo ERP Ürünleri 2.04.00.00 Versiyonundan Önceki Versiyonlardan Geçişleri İçin Uyarılar

Logo ERP Ürünleri 2.04.00.00 Versiyonundan Önceki Versiyonlardan Geçişleri İçin Uyarılar, Veritabanı mimarisinde değişiklik yapılmıştır.Yapılan düzenlemeler doğrultusunda SEQ tabloları kullanımdan kaldırılmış, tablolar identity özelliğine dönüştürülmüştür. Tabloların identity özelliğine dönüştürülmesi işlemi Genel tablolar için Sistem İşletmenine girişte ve Genel Tablo Yönetimi Güncellenerek, Firma tabloları içinse firmalar üzerinde tabloların sürüme göre güncellenmesi işlemiyle yapılacaktır.Firma tablolarının güncellenmesi önceki versiyon geçişlerine göre biraz daha uzun sürebilir, işlemi yarıda kesmeyiniz.

2.04 versiyona geçiş işleminde IDENTITY güncelleme sırasında program haricinde eklenmiş olan INDEX ler silinebilir bu yüzden geçişten önce kullanıcılar tarafından eklenmiş olan index lerin yedeği alınarak geçiş sonrasında tekrar oluşturulmalıdır.

Geçiş öncesinde, veri tabanında SCHEMABINDING kullanılarak oluşturulmuş viewlar var ise bu viewslar silinmelidir.

Identity geçişinden sonra eski sürüm programlarla Identity geçişi yapılan veritabanına bağlantı mümkün olmayacaktır. Tüm firmalar geçilmese dahi ortak tabloların yapısı değişecek ve SEQ uzantılı tablolar silinecektir. SEQ uzantılı tabloların olmaması eski sürümlerde datanın kullanılamayacak olması anlamına gelir.

 

 

Logo ERP Ürünleri 2.42.00.00 sürümüne özel uyarı

Logo ERP Ürünleri 2.42.00.00 sürümüne özel uyarı, 2.42.00 sürümümüz ile birlikte ürün kurulum işlemi sırasında server minimum donanım gereksinimlerini (Konfigurasyonunu) kontrol eden mekanizma geliştirilmiştir.  

Geliştirilen bu mekanızma ile birlikte ürün kurulumu sırasında yükleme yapılan server için sistem ihtiyaçları dokümanlarımızda da belirttiğimiz minimum donanım gereksinimlerinin sağlanıp sağlanmadığı kontrol edilmekte ve bilgi amaçlı uyarı verilmektedir.

 

 

Logo ERP Ürünleri 2.44.00.00 / 2.45.00.00 sürümüne özel uyarı

Logo ERP Ürünleri 2.44.00.00 / 2.45.00.00 sürümüne özel uyarı, 2.44.00 sürüm öncesi eklenen cari hesap kartlarında ISPERCURR alanı NULL olması durumunda ilgili cari hesaba ait e-arşiv faturaların Form Bs'de listelenmeme sorunu ortaya çıkmaktadır.  Çözüm için; NULL olan bu kayıtların '0' sıfır olarak güncellenmesi gerekir. Bu işlem için aşağıdaki örnek sorgu kullanılabilir.

UPDATE LG_500_CLCARD SET ISPERCURR=0 WHERE ISPERCURR IS NULL

 

 

Logo ERP Ürünleri 2.49.00.00 sürümüne özel uyarı

Logo ERP Ürünleri 2.49.00.00 sürümüne özel uyarı, 2.49.00.00 versiyonu ile birlikte ticari sistem arayüzünde "Satınalma Faturası", "Satınalma İrsaliyesi", "Satış Faturası" ve "Satış İrsaliyesi" formlarının görselleri ile ilgili  bir değişiklik olduğunu önemle belirtmek isteriz. Bu formların "Detaylar" tabı, bu sürümle birlikte  "Detaylar" ve "Detaylar II" olarak düzenlenmiştir. Bahsi geçen formların öndeğer hali 3 tab sayfasına sahip olacağından  "Detaylar" tabının bölünmesiyle birlikte bu tab içeriğinin bir kısmı yeni sayfaya taşınmıştır. Eğer bu formlar üzerinde uyarlamalarınız varsa bu düzenlemeden etkilenebileceğinden 2.49.00.00 setine geçiş öncesinde bu formların ayrıca ele alınıp gözden geçirilmesi gerekmektedir.

-Bu düzenlemeye yönelik veritabanı tablolarında özel bir geliştirme yapılmadığından her versiyon değişiminde gerçekleştirdiğiniz standart süreçleriniz veritabanı tabloları için yeterli olacaktır.

 

 

Logo ERP 2.54.00.00 Sürümü 

 

Kayıt Nr

Ürün

Tanım ve Açıklama

1

WINERP-73566

GO3

Tiger3

Tiger 3 Enterprise

Malzeme Yönetimi
  Ana Kayıtlar - Malzemeler

Malzeme Kart Browserında Seri/Lot takipli Ürünler İçin F9 Lot/Seri Numaraları Tabında Miktarı Olmayan Seri/Lotların Görünmemesi İstenmektedir.

Malzeme kartları browserında F9 lot/seri numaraları penceresine miktarı olmayanların görüntülenmemesi için "kalan miktarı dolu alanlar" check box eklenmiştir.

2

WINERP-76134

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Malzeme Yönetimi
  Ana Kayıtlar - Malzemeler

Malzeme Browserı F8 Hızlı Filtreleme Özelliğinde Özel Kod 2, 3, 4, 5 Alanları İçin Filtreleme Yapılabilmeli

Malzeme browserı F8 hızlı filtreleme özelliğine özel kod 2,3,4,5 göre filtreleme özelliği eklenmiştir. Parametrelerden "Kart Browserlarında Listelenecek Özel Kod Seçeneği" seçili özel koda göre filtreleme yapmaktadır.

3

WINERP-76150

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Malzeme Yönetimi
  Ana Kayıtlar - Malzemeler

Malzemeler Birimler Sekmesinde Bulunan Boyutlar Bilgisi Değiştirilebilmelidir.

Malzeme kartı birimler sekmesinde bulunan boyutlar alanının değiştirilebilmesi sağlandı.

4

WINERP-76379

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Malzeme Yönetimi
  Ana Kayıtlar - Ek Vergi Kartları

Malzeme ve Hizmet Kartı İçin Birden Fazla Ek Vergi Kartı Tanımlanabilsin.

Fişlerde birden fazla ek vergi kartının kullanılabilmesi sağlanmıştır.  Ek vergi kodlarında çoklu ek vergi check box ve sıralama no alanları eklenmiştir.  Malzeme ve hizmet kartılarında çoklu ek vergi check boxı işaretlendikten sonra birden fazla ek vergi kodu tanımlanması yapılabilmektedir. Fişlerde F9 menüye "Uygulanmış Ek Vergiler" seçeneği eklenerek ek vergilerin listelenmesi, ek vergi matrahı ve ek vergi tutarlarının değiştirilmesi sağlanmıştır.

5

WINERP-73205

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Malzeme Yönetimi
  Hareketler - Malzeme Yönetimi Fişleri

Malzeme Fişleri Ekranında (Browser) Ambar Açıklamasıda Olmalıdır.

Satınalma ,satış,ithalat,ihracat fiş ekranlarına ambar açıklaması alanı ile malzeme fişleri ekranına giriş ve çıkış ambar açıklaması alanları eklenmiştir.

6

WINERP-38297

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Malzeme Yönetimi
  Hareketler - Hızlı Üretim Fişleri

Hızlı Üretim Fişleri Browser Filtrelerine Ambar Filtreside Eklenmeli

Hızlı üretim fişi browser filtre seçeneklerine ambar filtresi eklenmiştir.

7

WINERP-62905

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Malzeme Yönetimi
  Hareketler - Hızlı Üretim Fişleri

Hızlı Ür etim Fişleri Üzerinden, İlgili Fişe Bağlı Kaç Adet Malzeme Fişinin Olduğu Görülebilmeli.

Hızlı üretim fişleri üzerinden ulaşılan bağlı malzeme fişleri ekranında sağ tuş kayıt sayısı ekranında sadece bağlantılı fişlerin sayılarının gösterilmesi sağlanmıştır.

8

WINERP-63994

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Malzeme Yönetimi
  Hareketler - Hızlı Üretim Fişleri

Hızlı Üretim Fişleri Browserında Cari Hesap Bilgileri Görülebilmelidir.

Hızlı üretim fişleri browserına sipariş cari hesap kodu ve cari hesap açıklaması alanı eklenmiştir.

9

WINERP-32072

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Malzeme Yönetimi
  Hareketler - Maliyet Dağıtım Fişleri

Maliyet Dağıtım Fişinde Fiş Özel Koduna Göre Aktarım Yapılabilmelidir.

Maliyet dağıtım fişi dağıtılacak hizmetler ve malzemeler filtre seçeneklerine fiş özel kodu filtresi eklenmiştir. Dağıtılacak hizmetlerde fiş türü filtresine göre fiş özel kodu listesi değişmektedir ve seçilen fiş özel koduna göre aktarım yapılabilmektedir.

10

WINERP-36663

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Malzeme Yönetimi
  Hareketler - Maliyet Dağıtım Fişleri

Maliyet Dağıtım Fişlerinde, Malzemeler Penceresinde "Üretim Emri Numarası" Kolonu Olmalı.

Maliyet dağıtım fişi malzemeler ekranına "üretim emri numarası" kolonu eklenmiştir. Hızlı üretim fişi ya da üretim emrine bağlı olarak oluşan üretimden giriş fişleri için numaraları bu alana getirilmektedir.

11

WINERP-62523

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Malzeme Yönetimi
  Hareketler - Maliyet Dağıtım Fişleri

Maliyet dağıtım fişlerinde dağıtılacak hizmetler penceresinde miktar kolonunun gelmesi talep edilmektedir

Maliyet dağıtım fişleri dağıtılacak hizmetler penceresine miktar kolonu eklenmiştir.

12

WINERP-62928

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Malzeme Yönetimi
  Maliyet Raporları - Özet Maliyet Analizi

Özet Maliyet Analizi Raporunda Cari Hesap Yetki Kodu Filtresi Eklenmelidir.

Özet maliyet analizi raporuna "Cari Hesap Yetki Kodu" filtresi eklenmiştir.

13

WINERP-15476

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Malzeme Yönetimi
  Maliyet Raporları - Maliyet Dağıtım Analizi

Maliyet dağıtım analizi raporunda malzeme fiş türü ve malzeme fiş tarihi filtresi olsun.

Maliyet dağıtım analizi rapor filtrelerine 'Malzeme Fiş Türü' ve 'Malzeme Fiş Tarihi' seçenekleri eklenmiştir.

14

WINERP-9950

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Duran Varlık Yönetimi
  Ana Kayıtlar - Sabit Kıymet Kartları

Sabit kıymet kartındaki "satışta kar/zarar" muhasebe kodlarının kar ve zarar için ayrı ayrı tanımlanması isteniyor.

Sabit kıymet kartı içindeki muhasebe hesapları ve sabit kıymet muhasebe bağlantı kodlarına "Satışta Kar ve Satışta Zarar" seçenekleri eklenmiştir.  Not: Eski versiyonlardan geçiş yapıldığında "Satışta kar/zarar" için tanımlanmış muhasebe kodları aktarılmamaktadır.

15

WINERP-76034

Tiger3 Enterprise

Üretim Tanımları
  Ana Kayıtlar - Ürün Reçeteleri

Reçete Detaylarında Bulunan Genel Gider Formül Alanları 10 Tane Olmalıdır

Reçete detaylarında bulunan genel gider formül alanları sayısı 10 a yükseltilmiştir .Yeni eklenen formül alanlar reçete maliyet hesaplama ve standart reçete maliyetleri ekranlarına da eklenmiştir.

16

WINERP-76368

Tiger3 Enterprise

Üretim Tanımları
  Ana Kayıtlar - Ürün Reçeteleri

Ürün reçete satırlarına manuel birim maliyet girişinin yapılabileceği maliyet türü seçeneği eklenmeli.

Standart reçete maliyeti hesaplamalarında kullanılabilmesi için reçete satırlarına standart maliyet türü kolonu eklenmiştir. (Standart Maliyet , FIFO , LIFO,En Düşük Temin Fiyatı, En Yüksek Temin Fiyatı) Hesaplamalarda maliyet türü reçeteden kullanılabilmesi için üretim tanımları parametrelerine" Malzeme Maliyeti Maliyetlendirme Türü Reçete Satırlarından Gelsin : Evet / Hayır " parametresi eklenmiştir.

17

WINERP-41803

Tiger3 Enterprise

Üretim Tanımları
  İşlemler - Toplu Standart Reçete Maliyeti Hesaplama

Standart Reçete Maliyeti Hesaplama İşleminde Reçetede Kullanılmış Ancak Kullanım Dışı Olan Malzemeler Hesaplamaya Dahil Edilebilmelidir.

Standart reçete maliyeti hesaplama işleminde reçetede kullanılmış ancak kullanım dışı olan malzemelerin hesaplamaya dahil edilip , edilmeyeceğinin belirlenebilmesi için Üretim Tanımları parametrelerine " Standart Reçete Maliyeti Hesaplama Malzeme Statüsü : (1-Kullanım Dışı, 2-Kullanımda) "parametresi eklenmiştir ve varsayılan değeri Kullanımda olarak gelmektedir. 

18

WINERP-76366

Tiger3 Enterprise

Üretim Tanımları
  İşlemler - Toplu Standart Reçete Maliyeti Hesaplama

Toplu standart reçete maliyeti hesaplama işlemi filtrelerinde miktar bilgisi alanı olmalıdır.

Toplu standart reçete maliyeti hesaplama işlemi filtrelerine miktar alanı filtresi eklenmiştir. Miktar alanına veri girilmez veya sıfır girilirse eskisi gibi çalışmaya devam edecektir. Veri girilirse girilen miktara göre hesaplama yapılacaktır.

19

WINERP-51381

Tiger3 Enterprise

Üretim Tanımları
  Kayıt ve Atama Listeleri - Seviyelere Göre Standart Reçete Maliyetleri Listesi

Kullanıcı Yetkilerinde Üretim Tanımları/Kayıt ve Atama Listeleri Altında Seviyelere Göre Standart Reçete Maliyetleri Listesi Raporu Seçeneği Eklenmelidir.

Kullanıcı yetkilerine 'Üretim Tanımları/Kayıt ve Atama Listeleri' altına "Seviyelere Göre Standart Reçete Maliyetleri Listesi" rapor yetkisi eklenmiştir.

20

WINERP-13771

Tiger3 Enterprise

Üretim Kontrol
  Hareketler - Üretim Emirleri

Hızlı operasyon tamamlama ve hızlı miktar girişi pencerelerinde oluşacak fişlerin tarihi belirtilebilmeli.

İş emirleri browserı sağ tuş seçeneklerinde yer alan hızlı operasyon tamamlama ve hızlı gerçekleşen miktar girişi işlemi ekranlarına tarih alanı eklenmiştir. Seçilen tarihe göre malzeme fişlerinin oluşması sağlanmıştır.

21

WINERP-30526

Tiger3 Enterprise

Üretim Kontrol
  Hareketler - Üretim Emirleri

Üretim emri üzerinde F9 Hızlı gerçekleşen miktar girişi penceresinde fiş tarih girişi olsun. Oluşacak sarf, fire ve üretimden giriş fişlerine bu tarih atansın.

Üretim emirleri üzerinde F9 sağ tuş menüden ulaşılan Hızlı Gerçekleşen Miktar Girişi ekranına Tarih alanı eklenmiştir. Seçilen tarihe göre malzeme fişlerinin oluşması sağlanmıştır.

22

WINERP-75116

Tiger3 Enterprise

Üretim Kontrol
  Hareketler - Üretim Emirleri

Gerçekleşen Miktar Girişi Ekranında Hesaplama Yapıldığında Sarf Fişi Tabında Negatife Düşen Malzeme Satırların Rengi Değişmeli.

Üretim emirleri gerçekleşen miktar girişi ekranı, sarf fişi tabında negatife düşen malzeme satırlarının farklı renkte gösterilmesi sağlanmıştır.

23

WINERP-56828

Tiger3 Enterprise

Üretim Kontrol
  Hareketler - Malzeme Temini Önerileri

İş istasyonu kullanım dışı yapıldığında üretim emri kaydedilmemelidir.

Üretim emri kaydedilirken reçetede kullanılan iş istasyonlarında kullanım dışı var ise uyarı verilerek kaydedilmemesi sağlanmıştır.

24

WINERP-60125

Tiger3 Enterprise

Üretim Kontrol
  İşlemler - Toplu Planlanan Üretim Emri Maliyeti Hesaplama

Üretim Emri Üzerinde Planlanan Maliyetleri Hesaplama İle Ulaşılan Ekranda Bulunan Maliyet Türü Kolonun Öndeğeri Parametrik Olarak Belirlenebilmeli.

Üretim emri üzerinde F9 planlanan maliyetleri hesaplama ile ulaşılan ekrandaki maliyet türü kolonuna gelecek maliyet seçimi için, üretim kontrol parametrelerine "planlanan maliyet hesaplama maliyetlendirme türü" seçeneği eklenmiştir.

25

WINERP-77546

Tiger3 Enterprise

Üretim Kontrol
  Üretim Emri Raporları - Üretim Emri Karşılaştırma Raporu

Üretim Emri Karşılaştırma Raporu, çıkış ambar filtresinde, merkez dışında bir ambar verildiğinde, üretim emrine bağlı malzeme fişleri listelenmiyor.

Üretim emri karşılaştırma raporu alınırken kullanıcının merkez ambar yetkisi yoksa yetkisi olan ambarların malzeme hareketleri raporda listelenmiyordu, listelenmesi sağlandı.

26

WINERP-73567

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Talep Yönetimi
  Hareketler - Talep Fişleri

Talep Fişi Ve Satış Siparişi Üzerinden Üretim Emri Oluştur Denildiğinde Malzemenin Fabrika Parametrelerinde Tanımlanan Parti Büyüklükleri Yöntemleri Dikkate Alınarak Oluşturulmalıdır.

Talep fişi karşılama ve satış siparişi üzerinden üretim emri oluştur denildiğinde malzemenin fabrika parametrelerinde tanımlanan parti büyüklükleri yöntemleri dikkate alınarak üretim emirlerinin oluşması sağlanmıştır.

27

WINERP-76180

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Satınalma
  Ana Kayıtlar - Alınan Hizmet Kartları

Hizmet Kartları İçerisinde Özel Kod2, Özel Kod3... Alanları Yer Almalı

Hizmet kartları içerisine özel kod 2,3,4,5 alanları eklendi.

28

WINERP-53817

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Satınalma
  Hareketler - Alım Faturaları

Maliyet Dağıtım Fişinde Kullanılmış Olan Hizmet Faturalarının Browserda Yanına Bir Simge Eklenmesi Talep Ediliyor

Satınalma/Satış hizmet faturaları ve Satınalma/Satış serbest meslek makbuzlarının yer aldığı browserlarda Maliyet Dağıtım Fişi ile ilişkili olan fişleri belirtmek için sarı bayrak imajı gösterilmesi sağlandı.

29

WINERP-30410

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Ana Kayıtlar - Verilen Hizmet Kartları

Dış Ticaret Modülü Olmadığında da Hizmet Kartında Dağıtım Tipi Alanı Olmalıdır.

Dış ticaret modülü kapalı olduğu durumlarda da hizmet kartı içerisinde dağıtım tipi alanının seçilebilmesi sağlandı.

30

WINERP-47639

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Ana Kayıtlar - Satış Elemanları

Satıcı Cari Hesap Bağlantısı Sevk Adresi Bazlı Yapılabilmeli

Satıcı - Cari Hesap bağlantısında "Sevk Adresi" kullanılması sağlanmıştır.  Fişlerde cari hesap seçildikten sonra atanan/ seçilen sevkiyat adresine bağlı olan satış elemanının başlık ve satırlara atanması sağlanmıştır.

31

WINERP-35343

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Ana Kayıtlar - Satış Kampanya Kartları

Kampanya Kartı İçerisinde Kullanılan FICLC Fonksiyonu Alt Birimler Cinsinden Miktarlara Göre De Hesaplama Yapabilmeli

Kampanya kartı içerisinde FICLC fonksiyonu kullanılarak ikinci ve üçüncü birim üzerinden de koşul verilebilmesi sağlandı.

32

WINERP-56844

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Ana Kayıtlar - Satış Kampanya Kartları

Satış Kampanya Koşul Alanları Arasına ‘Belge No’ Alanı Eklenmelidir.

Kampanya kartları koşul seçeneklerine "P136 Fiş Belge No" eklendi.

33

WINERP-58245

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Ana Kayıtlar - Satış Kampanya Kartları

Kampanya Modülünde Teslim Tarihine Göre Kampanya Tanımlanabilmeli.

Kampanya kartı koşul seçenekleri arasına "P89 Temin/Teslim Tarihi" seçeneği eklendi.

34

WINERP-61781

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Ana Kayıtlar - Satış Kampanya Kartları

Satış Kampanyaları Browserında Kampanya Başlangıç-Bitiş Tarihleri, Cari Hesap Kodu Ve Ticari İşlem Grubu Bilgilerinin Listelenmesi Talep Ediliyor.

Satış kampanyaları browserına kampanya Başlangıç-Bitiş Tarihleri, Cari Hesap Kodu ve Ticari İşlem Grubu alanları eklenmiştir.

35

WINERP-67918

 

GO3

 

Satış ve Dağıtım
  Ana Kayıtlar - Satış Kampanya Kartları

Go 3 Ürününde Kampanya Kartı Tanımında Ticari İşlem Grubu (TİG) Seçilebilmelidir.

Go 3 ürününde kampanya kartı genel kriterler arasına "Ticari İşlem Grubu" seçimi eklendi.

36

WINERP-73352

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Ana Kayıtlar - Satış Kampanya Kartları

Kampanya Kartında Koşul Malzeme Kodu Alanında İçerisinde Geçenler Şeklinde Koşul Verilebilmelidir.

Kampanya kartı tanımlarında koşul olarak verilen değeri malzeme kodu içerisinde içeren malzemelere kampanya uygulanabilmesi sağlandı.

37

WINERP-74568

Tiger3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Hareketler - Alınan Siparişler

Konfigürasyon Sonucu Oluşacak Konfigüratör Reçetesinde  Revizyonlar En Son Reçete Kaydetme İşlemi Sırasında Oluşturulmalıdır.

Konfigürasyon sonucu oluşan tek seviyeli reçetede varyantlı ürün seçildiğinde revizyon oluşturularak, seçilen varyantların bu revizyona tanımlanması sağlanmıştır. 

38

WINERP-74573

Tiger3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Hareketler - Alınan Siparişler

Reçete Satırlarındaki Operasyon Süresini Etkiler Checkboxı İşaretli Değilse Ürün Konfigüratörü Sihirbaz Ekranında İlgili Satır İçin Rota, Operasyon ve İş İstasyonu Kontrolü Yapmamalıdır.

Reçete satırlarında operasyon süresini etkiler check box işaretli olsun veya olmasın konfigüratör sihirbaz ekranında ilgili satır için rota,operasyon ve iş istasyonu kontrolü yapılmaması sağlanmıştır.

39

WINERP-76201

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Hareketler - Satış İrsaliyeleri

e-Faturada "İrsaliye yerine geçer" parametresi işaretlendiğinde oluşan irsaliye kağıt tipinde oluşmalıdır.

e-Fatura uygulaması kapsamında hem e-Fatura hem de e-İrsaliye kullanılan carilere kesilen faturalarda ,fatura içerisinde e-Fatura bilgilerinde yer alan "irsaliye yerine geçer " kutucuğu işaretlenirse ilgili fatura için kağıt tipinde irsaliye oluşması sağlanmıştır.

40

WINERP-19513

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Hareketler - Satış Faturaları

Satış işlemlerinde Ek Malzeme Tanımı Olan Bir Stok Seçimi Yapıldığında Miktar Girişinden Sonra Ek Malzeme Ekranı Otomatik Olarak Açılmalıdır.

Satış ve satınalma işlemlerinde "Ek Malzeme" tanımı olan bir stok seçimi yapıldığında, miktar girişinden sonra ek malzeme ekranının parametreye bağlı olarak, otomatik olarak açılması sağlanmıştır.  Satınalma ve Satış parametrelerine "Malzeme Miktar Girişi Yapılınca Ek Malzeme Ekranı Otomatik Açılsın = Evet/ Hayır" seçeneği eklenmiştir.

41

WINERP-22772

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Hareketler - Satış Faturaları

Fatura İçerisinden Sipariş Hareketleri Aktarılırken Fiili Ve Gerçek Stok Miktarları Görüntülenebilmeli.

Fatura içerisinden "Sipariş Hareketl Aktar" işlemi ile ulaşılan ekrana fiili ve gerçek stok miktarı alanları eklenerek malzemelerin ambar bazında stok miktarlarının görüntülenebilmesi sağlanmıştır.

42

WINERP-28311

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Hareketler - Satış Faturaları

Faturalarda Hızlı Giriş Penceresinde Satır Açıklaması da Belirtilebilsin.

Faturalarda Hızlı Giriş Penceresi formunun alt bölümüne "Açıklama" alanı eklenmiştir.

43

WINERP-73433

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Hareketler - Satış Faturaları

Muhasebeleşmiş Faturada Muhasebe Kodları İncelenebilmelidir.

Muhasebeleşmiş faturalarda F9 - Muhasebe Kodları ekranının "İncele", "Değiştir" seçenekleri ile açılabilmesi sağlanmıştır.

44

WINERP-75467

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Hareketler - Satış Faturaları

KDV Kanununun 23/f Maddesi Kapsamında, e-Arşiv ve e-Fatura İçin Özel Matrah Seçili ise KDV Muafiyet Sebebi Penceresinde Listelenen Özel Matrah Kodlarına "(812) - İkinci el motorlu kara taşıtı .." Eklenmelidir.

KDV Muafiyet sebebi penceresinde listelenen Özel Matrah kodlarına "(812) - İkinci el motorlu kara taşıtı .." eklenmiştir.

45

WINERP-76179

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Hareketler - Satış Faturaları

Satış Faturası  Son Satış Ve Son Satınalma Fiyatı  Ekranı Ctrl + F İle Arama Seçeneklerine Cari Hesap Unvanı Eklenmelidir.

Satınalma ve satış faturalarında birim fiyat alanında üç nokta ile ulaşılan "Son Satış Fiyatı, Son Satınalma Fiyatı , Son Satış Fiyatı Net ve Son Satınalma Fiyatı Net " ekranlarındaki ctrl+f ile açılan metin arama filtre seçeneklerine cari hesap alanları eklenmiştir.

46

WINERP-77533

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Hareketler - Dağıtım Emirleri

Dağıtım Emirleri Yazdırılırken Malzeme Kodu, Açıklaması veya Grup Koduna Göre Sıralanması Parametreye Bağlanmalıdır.

Dağıtım emri F9 yaz işleminde Malzeme Kodu, Malzeme Açıklaması veya Grup Koduna göre sıralama yapılabilmesi için Satış-Dağıtım parametrelerine "Dağıtım Emri Yazdırma Fiş Satır Sıralaması: Malzeme Kodu ,Malzeme Açıklaması, Grup Kodu" parametresi eklenmiştir.

47

WINERP-75660

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Satış Teklif Yönetimi - Satış Faaliyetleri

Satınalma ve Satış Sözleşmeleri Onaylandıktan Sonra Oluşan Satınalma/Satiş Fiyat Kartlarında "Diğer Birimlere Çevrilebilir" Öndeğer Olarak Seçili Gelmesi Parametreye Bağlanmalıdır.

Sözleşme onaylanma işleminden sonra otomatik olarak eklenen fiyat kartında "Diğer Birimlere Çevrilebilir" kutucuğunun seçili gelip gelmemesi hizmet ve malzeme türleri için ayrı ayrı parametreye bağlanmıştır.

48

WINERP-76178

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Satış Teklif Yönetimi - Satış Faaliyetleri

Satış Teklifi Fişlerinde Satır No Alanı Olmalıdır.

Satınalma ve satış modülü emir,teklif ve sözleşme fişlerine "Satır No" alanı eklenmiştir.

49

WINERP-69509

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Malzeme Raporları - Ayrıntılı Satış Raporu

Ayrıntılı Satış Raporu Filtrelerinde Cari Kart Seçildikten Sonra Sevkiyat Adresi Filtresinde Seçilen Cari Hesap Kartına Bağlı Olan Sevkiyat Adresleri Listelenmelidir.

Ayrıntılı Satış ve Satınalma raporu filtrelerinde cari hesap kartı seçildikten sonra sevkiyat kodu/açıklaması filtresinde seçilen cari hesabın sevkiyat adreslerinin listelenmesi sağlanmıştır.

50

WINERP-75704

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Finans
  Ana Kayıtlar - Banka Kredileri

Banka Kredisi Üzerinden F9 Menü İle Ulaşılan "Taksit Hareketleri" Penceresine Hareket Özel Kodu ve Satır Açıklaması Alanları Eklenmelidir.

Banka kredisi taksit ödeme ekranına hareket özel kodu ve hareket açıklaması alanları eklenerek bu alanların kredi taksit ödemesi sonucu oluşan banka işlem fişi satırlarına taşınması sağlanmıştır.

51

WINERP-75768

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Finans
  Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları

e-Devlet Uygulaması Kapsamında, e-Arşiv Carisi İçin "Gönderim Şekli :Kağıt" Seçili Olduğunda e-Posta Adresi Girişi Zorunlu Olmamalıdır.

Car hesap kartlarında e-Arşiv carileri için gönderim şekli kağıt seçildiğinde e-posta adresi alanını doldurma zorunluluğu kaldırılmıştır. Diğer seçeneklerde zorunluluk devam etmektedir.

52

WINERP-76148

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Finans
  Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları

Cari Hesap Kartı Üzerinden F9 Menü İle  Ulaşılan Sipariş Haraketlerinde Siparişin Toplam Tutarı Listelenmeli.

Cari hesap kartı üzerinden F9 menü ile ulaşılan sipariş haraketleri ekranına "Sipariş Fişi Tutarı (Net)" alanı eklenmiştir.

53

WINERP-74775

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Finans
  Ana Kayıtlar - Teminat Kartları

Teminat Kartlarının Listelendiği Browsera Teminat Mektubu Belge No Kolonu Eklenmelidir.

Teminatlar ekranına "Belge No" kolonu eklenmiştir.

54

WINERP-72654

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Finans
  Cari Hesap Raporları - Cari Hesap Ekstresi

Müşteriden Portföye İade Bodrosu Kaydedildiğinde Açılan Cari Hesap Alacak İşlemleri Ekranındaki Yetki Kodu Cari Hesap Ekstresine Yansımalıdır.

Çek/Senet bordrolarında Müşteriden portföye iade bodrosuna istinaden oluşturulan cari hesap alacak işlemleri satırlarında girilen yetki kodlarının ,Cari Hesap Ekstresi alındığında ilgili satırın yetki kodu kolonuna yansıması sağlanmıştır.

55

WINERP-72647

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Finans
  Hareketler - Banka Fişleri

Yurtdışı İle Yapılan Havale İşlemleri İçin Banka Kartına Swiftcode Alanı Eklenmeli ve Fişlere Kolon Eklenerek Hareketlerde Takip Edilmesi Sağlanmalıdır.

Havale fişlerine BI Kodu alanı eklenmiştir. Cari hesap kartında banka-şube no tanımlı ise BI koduna tanımlı değerin gelmesi sağlanmıştır.

Not:İlgili alan 24 karakterle sınırlı olup,manuel giriş yapılabilmektedir.

56

WINERP-75649

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Finans
  Hareketler - Kasa İşlemleri

Kasadan Girilen Fişlerde Tarih Değiştirildiğinde Düzenleme Tarihinin De Parametrik Olarak Güncellenebilmelidir.

Kasadan girilen fişlerde tarih değiştirildiğinde düzenleme tarihinin de güncellenebilmesi için Finans parametrelerine "Kasadan Girilen Fişlerin Tarihi/ Zamanı Değiştirildiğinde Düzenleme Tarihi/ Zamanı da Güncellensin = Evet/ Hayır" seçeneği eklenmiştir.

57

WINERP-72789

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Finans
  Hareketler - Çek/Senet Bordroları

Senet Girişi Bordrosu İçinde F9 Menüde Bulunan Tekli Basım Ekranına TckNo Alanı Eklenmelidir.

Senet giriş satırları sağ tuş F9 menüde bulunan Tekli Basım ve Toplu Basım ekranlarındaki vergi no alanı "T.C. / Vergi No" olarak; bu formların standart alanlarında yer alan Borçlu Cari Hesap Vergi No alanının açıklaması Borçlu Cari Hesap T.C. / Vergi No olarak değiştirilmiştir. Ayrıca Tekli Basım ve Toplu Basım ekranlarına girildiğinde T.C. / Vergi No alanının cari hesap kartından otomatik olarak getirilmesi sağlanmıştır.

58

WINERP-75801

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Finans
  Hareketler - Çek/Senet Bordroları

Sıralı Çek/Senet Oluşturma Ekranına Ayın Son Günü Seçeneği Eklenmelidir.

"Her ayın 31. Günü" olarak seçim yapıldığında her ayın son gününe çek/ senet oluşturabilmesi sağlanmıştır.

59

WINERP-12149

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Finans
  Kasa Raporları - Kasa Ekstresi

Kasa Ekstresi Tablo Olarak Alınıp Kasa Koduna Göre Gruplandığında "Önceki Günden Devir" Satırında Kasa Bilgisi Listelenmelidir.

Kasa ekstresi raporu tablo kolonlarına "Kasa Kodu ve Kasa Adı" alanları eklenmiştir.

60

WINERP-76309

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Genel Muhasebe
  Ana Kayıtlar - E-Beyannameler

Depozitolu Mal Bedelleri Form Bs/Ba ya Yansımalıdır.

Depozitolu malzemelere ait tutarların form Ba/Bs'ye yansıması sağlanmıştır.

61

WINERP-77927

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Genel Muhasebe
  Ana Kayıtlar - E-Defterler 

03.10.2018 Tarihli Duyuruya İstinaden e-Defter Logo Değişikliğinin Programda Uygulanması İsteniyor.

e-Defter berat xslt dosyasında yer alan Logo'daki bakanlık adı “T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı” olarak güncellenmiştir.

62

WINERP-22334

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Genel Muhasebe
  Ana Kayıtlar - Muhasebe Bağlantı Kodları

Kdv Muhasebe Bağlantı Kodlarında Hizmet Kart Kodu Seçilebilmelidir.

Kdv muhasebe bağlantı kodları filtre seçeneklerine "Hizmet Kodu" ve "Hizmet Özel Kodu" filtreleri eklendi.

63

WINERP-72394

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Genel Muhasebe
  Hareketler - Muhasebe Fişleri

Muhasebe Fişlerinin  Satırlarıa Fatura Satırlarında Oldugu Gibi Satır No Alanı Eklenmelidir.

Muhasebe fişlerine "Satır No" alanı eklenmiştir.

64

WINERP-75885

GO3

Tiger3

Tiger3Enterprise

Genel Muhasebe
  Hareketler - Muhasebe Fişleri

Fatura Kaydedilirken Herhangi Bir Ödeme Tipi Belirtilmediyse Oluşan Mahsupta Belge Detayındaki Ödeme Şekli Boş Gelmelidir.

e-Defter uygulaması kapsamında faturalara bağlı mahsup fişlerinde e-defter belge detaylarındaki "Ödeme Şekli" alanı boş oluşması ve "Ödeme kaydı değildir" kutucuğunun işaretli olarak gelmesi sağlanmıştır.

65

WINERP-76397

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Genel Muhasebe
  Hareketler - Muhasebe Fişleri

Mahsup Fişi İçerisinde , "Hesap Türü" kolonunda "Cari Hesap" Seçildiğinde Mahsup Fişine Cari Hesap Açıklaması Kolonu Eklenmelidir.

Mahsup fişi satırlarına "Hesap Türü Açıklaması" kolonu eklenmiştir.

66

WINERP-76295

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Genel Muhasebe
  İşlemler - Muhasebeleştirme

Toplu Muhasebeleştirme Penceresinde Satınalma/Satış Modulleri Fiş Türlerine İhraç Kayıtlı Fatura Seçenekleri Eklenmelidir. 

Satınalma toplu muhasebeleştirme işlemi filtre seçeneklerine "Muhasebeleşecek Fişler:Hepsi , Satınalma Faturaları, İthalat Faturaları, İhraç Kayıtlı Satınalma Faturaları " filtre seçeneği eklenmiştir. Satış ve Dağıtım toplu muhasebeleştirme işlemi filtre seçeneklerine "Muhasebeleşecek Fişler: Hepsi , Satış Faturaları, İhracat Faturaları, İhraç Kayıtlı Satış Faturaları " filtre seçeneği eklenmiştir.

67

WINERP-76378

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Genel Muhasebe
  İşlemler - Muhasebeleştirme

Muhasebe Bağlantı Kodlarına 7103 Sayılı İndirim Kanunu ile 4447 Sayılı İşsizlik Sigortası Kanuna Eklenen Geçici 19 Madde Kapsamında Hesaplanan Teşvik Tutarları İle İlgili Formüller Eklenmelidir.

Muhasebe bağlantı kodlarında, personel muhasebe kodlarına 7103 sayılı indirim kanunu ile 4447 sayılı işsizlik sigortası kanuna eklenen geçici 19 madde kapsamında hesaplanan teşvik tutarları ile ilgili hesaplama seçeneklerine P55 SGK Terkini, P56 Damga Vergisi Terkini, P57 Gelir Vergisi Terkini eklenmiştir.

68

WINERP-62446

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Yönetim Karar Destek
  Ana Kayıtlar - Rapor Üretici

Rapor Üretici Ekranında Birden Fazla Rapor İçin Topluca Yetki Verilebilmelidir.

Rapor üretici ekranında birden fazla kullanıcı için birden fazla rapor türüne aynı anda yetkilendirme yapılabilmesi sağlanmıştır.

69

WINERP-40378

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Ticari Sistem Yönetimi

Kayıt Revizyon Takibi Kasadan Kesilen Ödeme ve Tahsilat İşlemleri İçinde Yapılabilmelidir.

Kayıt revizyon takibi yapılacak kasa işlemleri fiş türlerine cari hesap tahsilat ve cari hesap ödeme fişleri eklenmiştir.

70

WINERP-38269

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

USYS
  Yönetim - Kullanıcılar

Kampanya Temizle İşlemi Yetkilendirilmelidir.

Kampanya uygulanabilen fişler için kullanıcı yetkilerine "Kampanya Temizle" yetkisi eklenmiştir.

71

WINERP-51408

 

GO3

 

USYS
  Yönetim - Kullanıcılar

Go3 Ürününde Fatura İçerisinde Kampanya Uygulanıp Uygulanmayacağı Yetkiye Bağlanmalıdır.

Sys-Kullanıcılar-İşlem Yetkileri- Fatura - Alım/ Satış Faturaları - Ekle/ Değiştir seçeneklerine "Kampanya Uygula" seçeneği eklenmiştir.

72

WINERP-73321

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

USYS
  Yönetim - Kullanıcılar

Sipariş Detaylarında Bulunan Aktarıldığında Fiyatlandırma Dövizi/ İşlem Dövizi Güncelleme Alanları Yetkiye Bağlanmalıdır.

Sistem işletmeni kullanıcı yetkilerine, satınalma / satış modülleri için sipariş ve irsaliyelerde ekle, değiştir yetkilerine "Aktarıldığında Fiyatlandırma Dövizi" ve "Aktarıldığında İşlem Dövizi" seçenekleri eklenmiştir.

73

WINERP-76255

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

USYS
  Yönetim - Kullanıcılar

Fatura Browserları F9 Menüde Bulunan Toplu Yaz Seçeneği Yetkilendirilebilmelidir.

Satış ve satınalma faturaları yetki ağacına "Toplu Yaz" seçeneği eklenmiştir.

74

WINERP-72453

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

USYS
  Kuruluş Bilgileri - Teslim şekilleri

Teslim Şekilleri Listesine Mal Mukabili Ödeme (Cash Against Goods) Seçeneği Eklenmeli

Sistem işletmeni kuruluş bilgileri altında yer alan teslim şekillerine" CAG (Cash Against Goods) : Mal Mukabili Ödeme "seçeneği eklenmiştir.

75

WINERP-75288

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

USYS
  Kuruluş Bilgileri - Tanımlı/Zorunlu/Geneus Alanlar

Malzeme Kartı Birim Seti Seçili Değil İse Kaydedilmemeli Ya da Zorunlu Alanlara Birim Seti Eklenebilmeli.

Malzeme kartları zorunlu alanlar listesine "Birim Seti" seçeneği eklendi.

76

WINERP-76105

 

GO3

 

USYS
  Kuruluş Bilgileri - Şifre Sistemi Ayarları

Tiger Ürününde Yer Alan Şifre Sistemi Ayarları Go3 Ürününde De Yer Almalıdır.

Go 3 ürünü sistem işletmeni kuruluş bilgileri menüsü altına "Şifre Sistemi Ayarları" seçeneği eklendi.

77

WINERP-76315

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Araçlar
  Veri Aktarımı (Excel’den)

Excelden Cari Hesap Aktarım Şablonunda Şahıs Şirketi Checkboxı İçin 0-1 Şeklinde Bilgi Girilebilecek Alan Yer Almalı

Excelden cari hesap aktarım şablonunda sahıs şirketi checkboxı için AG kolonuna "Şahıs Şirketi" alanı eklenmiştir.

78

WINERP-76133

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Araçlar
  Kullanıcı İzleme Raporu

Veri Aktarım İşlemleri Kullanıcı İzleme Kayıtları Raporlanabilmeli

Veri aktarımı(içeri) ve veri aktarımı(dışarı) işlemlerine ait log bilgilerinin kullanıcı izleme raporunda gelmesi sağlandı.

79

WINERP-76387

GO3

Tiger3

Tiger3 Enterprise

Üst Menü (ikonlar)
  Zamanlanmış Görevler

Finansal Hatırlatıcıda Eklenen Banka Kredilerinin Kredi Açıklama Alanınında Finansal Hatırlatıcı Browserında Listelenmelidir.

Finansal hatırlatıcı ekranına "İşlem Açıklaması" kolonu eklenerek banka kredi açıklamasının bu kolonda listelenmesi sağlanmıştır. Not:İşlem açıklaması alanına; açıklama alanı olmayan çek senet fişleri için (-), fatura ve sipariş fişleri için Detaylar bölümündeki açıklama bilgisinin ilk satırı basılmaktadır.

80

WINTLS-6946

Tiger Wings

 

Tiger Wings Tablet ve Mobil Kullanımında Formlardaki Fonksiyon Tuşlarının Kullanımı İlgili Geliştirme Yapılmalı

Tiger Wings ürününde web üzerinden kullanılmak üzere klavye özelliği eklendi.

81

WINTLS-6947

Tiger Wings

 

Tiger Wings Android Tabletlerde Kullanımda Klavye ile Veri Girişi Yapılamamaktadır.

Tiger Wins ürünü tablet üzerinden kullanımlarda klavye açılmıyordu, düzeltildi.

82

WINERP-73496

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Malzeme Yönetimi
  Ana Kayıtlar - Malzemeler

Varyantlı malzemenin ambar parametresi varyantın ambar parametresinden farklıysa "Ambar Parametresi Güncelleme" işlemiyle malzemeye ait varyantların ambar parametresi güncellenmemektedir.

Ambar parametreleri güncelleme işlemi filtre seçeneklerine "Varyantlar Güncellenecek: Evet /Hayır (Varsayılan = Hayır) filtresi eklenmiştir. Malzemenin ambar parametreleri güncellenirken bağlı varyantlarının da (daha önce ambar parametreleri oluşturulanlar için) ambar parametrelerinin güncellenmesi isteniyorsa filtrede Evet seçilerek çalıştırılması gerekmektedir.

83

WINERP-76128

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Malzeme Yönetimi
  Ana Kayıtlar - Malzemeler

Malzeme Hareketleri Penceresine Birim Filtresi Verilerek Filtreleme Yapıldığında " Microsoft OLE DB Provider For SQL Server: The multi-part identifier "LMAIN.CLIENTREF" could not be bound. (8040E14) Native Error: 42000 (4104) " Hatası Alınmaktadır.

Malzeme Hareketleri ekranında birim filtresi verilmek istendiğinde hata alınıyordu,düzeltildi.

84

WINERP-77334

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Malzeme Yönetimi
  Ana Kayıtlar - Malzeme / Malzeme Sınıfı Ağacı

Programa Arapça Girildiğinde Malzeme/ Malzeme Sınıfı Ağacı Penceresinde , Erişim Ağacı Penceresi Ve Seçenekler Gözükmüyor.

Arapça kullanımlarda malzeme sınıf ağacı ekranında erişim ağacı görüntülenemiyordu,düzeltildi.

85

WINERP-32756

Tiger 3 Enterprise

Malzeme Yönetimi
  Hareketler - Malzeme Yönetimi Fişleri

Mamül kartında kalite kontrol kriter seti değiştirildiğinde üretimden giriş fişinde kalite kontrol değer giriş miktar ve değeri 0 (sıfır) oluyor.

Malzeme kartlarında kalite kontrol kriter seti değiştirildiğinde mevcut fişlere daha önce girilmiş değerlerin silinip , silinmeyeceği parametreye bağlanmıştır.  Kalite Kontrol parametrelerine : Malzeme Kartlarında K.K Seti Değişirse Fişlerde Mevcut Girişler Silinsin : (Evet / Hayır)  Not: Operasyonlar için her zaman eğer mevcut değer girişi varsa silinmeyerek mevcut değerler getirilmektedir.

86

WINERP-76227

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Malzeme Yönetimi
  Hareketler - Malzeme Yönetimi Fişleri

Negatif Seviye Uyarısı Alınan Ambar Fişi Vazgeç Butonu İle Kapatıldığında Malzeme Fişleri Browserında Ambar Statüleri Yanlış Oluşuyor.

Negatif Seviye Uyarısı alınan Ambar Fişi Vazgeç butonu ile kapatıldığında malzeme fişleri browserında ambar statüleri yanlış oluşuyordu, düzeltildi.

87

WINERP-77163

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Malzeme Yönetimi
  Hareketler - Malzeme Yönetimi Fişleri

Ambar fiş durumu öndeğeri "Gerçek" olduğunda fiş kayıt sırasında 'Negatif Seviye' kontrolü yapılmıyor.

Ambar fiş durumu öndeğeri "Gerçek" olduğunda fiş kayıt sırasında 'Negatif Seviye' kontrolü yapılmıyordu, düzeltildi.

88

WINERP-5731

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Malzeme Yönetimi
  Hareketler - Hızlı Üretim Fişleri

Hammadde fire oranı ondalıklı girildiğinde fire fişi içerisinde fire faktörü alanında ondalıklı alanları göstermiyor.

Hızlı üretim fişlerinde hammadde fire oranı ondalıklı girildiğinde fire faktörü alanında ondalıklı olarak gösterilmiyordu, gösterilmesi sağlandı.

89

WINERP-75315

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Malzeme Yönetimi
  Maliyet Raporları - Ayrıntılı Maliyet Analizi

Lotlu Malzemelerde Ayrıntılı Maliyet Analizi Alındığında Masraf Maliyeti Hatalı Listeleniyor

Ayrıntılı maliyet analizi raporu lot numarası filtresi verilerek alındığında masraf maliyeti alanı ilgili lot'a göre hesaplanarak getirilmesi sağlanmıştır.

90

WINERP-75204

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Duran Varlık Yönetimi
  Raporlar - *

Sabit Kıymet Satışı Yapıldığında Amortisman Ve Değerlemeler (Tfrs) Tablosunda Net Aktif Değeri Eksi Geliyor.

Sabit kıymetin satışı yapıldığında amortisman ve değerlemeler (Tfrs) tablosunda net aktif değeri eksi geliyordu. Düzeltildi. 

91

WINERP-76865

Tiger 3 Enterprise

Üretim Kontrol
  Hareketler - Üretim Emirleri

Tamamlandı durumunda Üretim Emri Çıkarıldığında Negatif Seviye Kontrolü Yapılmıyor.

Tamamlandı durumunda olup gerçekleşen miktar girişi yapılan üretim emri için durum değişikliği işlemlerinde negatif stok seviye kontrolü yapılarak mamul negatife düşüyorsa parametreye göre işlemin durdurulması veya kullanıcının uyarılması sağlanmıştır.

92

WINERP-77062

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Üretim Kontrol
  İşlemler - Toplu Gerçekleşen Üretim Emri Maliyeti Hesaplama

Ayrıştırılmış Maliyet Hesaplama İşleminde SUBCONTORDERREF Alanı "0"dan Büyükler Hesaplamada Dikkate Alınmalıdır

Ayrıştırılmış maliyet hesaplama işleminde SUBCONTORDERREF alanı için giden hatalı sorgu düzeltilmiştir.

93

WINERP-65509

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Talep Yönetimi
  Hareketler - Talep Fişleri

Talep Yönetimi Parametrelerinde "Karşılama Türü Satınalma Olduğunda Eklenecek Öndeğer Fiş Türü" Parametresi Satırda Karşılama Türü “Ambar Transferi “ Olduğunda Çalışmıyor.

Talep fişi satırında karşılama türü ambar transferi seçilirse karşılama türü satınalma olduğunda eklenecek öndeğer fiş türü parametresi "Satınalma Emri" seçili olsa bile talep karşılama sonucunda satınalma siparişi oluşturuluyordu. hata düzeltilerek öndeğer fiş türü parametresine göre çalışması sağlanmıştır.

94

WINERP-75721

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Satınalma
  Hareketler - Alım İrsaliyeleri

Müstahsil İrsaliyesi Üzerinde Makbuz Kes Denilip Kaydete Basıldığında Cari Hesap Kartı İçerisinde Ticari İşlem Grubu Seçili Olmasına Rağmen Cari Hesap Ticari İşlem Grubu Girilmelidir Uyarısı Alınıyor

Müstahsil irsaliyesi üzerinde makbuz kes işleminde cari hesap kartı içerisinde ticari işlem grubu seçili olmasına rağmen cari hesap ticari işlem grubu girilmelidir uyarısı alınıyordu, düzeltildi.

95

WINERP-72825

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Hareketler - Alınan Siparişler

Ek Vergi Tanımı Olan Malzeme İçin Sipariş Faturalandırıldığında Risk Uyarısı Alınıyor.

Ek vergi tanımlı malzeme satırları olan sipariş fişleri faturalanırken risk limiti kontrollerinde tutar risk limitinin altında olsa bile hatalı bir şekilde limit aşılmıştır uyarısı veriyordu, hata düzeltilerek uyarı verilmemesi sağlanmıştır.

96

WINERP-75523

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Hareketler - Alınan Siparişler

Sipariş Browser Filtresinde Sevk Durumu Sadece Sevkedilmeyenler Seçilip Fiş Sevkedildiğinde İmleç Browserın Orta Kısmına Konumlanıyor

Sipariş browserında sevk durumu filtresi verildikten sonra herhangi bir sipariş üzerinde sevk işlemi yapıldığında imleç browserda farklı bir yere konumlanıyordu sıradaki kaydın üzerine konumlanması sağlandı.

97

WINERP-76187

Tiger 3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Hareketler - Alınan Siparişler

Konfigürator Sonucu Reçete Oluşturma İşleminde Varyant Kodlarını Getiren Sorguda Malzeme Kartı Referansı Koşulu Verilerek Getirilmelidir.

Konfigürator sonucu reçete oluşturma işleminde varyant kodlarını getiren sorguda düzelenme yapılmıştır.

98

WINERP-75557

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Hareketler - Satış İrsaliyeleri

İrsaliye Üzerinden Faturala Dediğimiz Zaman, İrsaliye Tarihi Faturadan Sonra Olduğu Durumda İrsaliye Tarihi Fatura Tarihinden Önce Olmalıdır Uyarısı Vermektedir.

İrsaliye üzerinden faturalama işleminde 'İrsaliye Tarihi Faturadan Sonra' olduğu durumda "İrsaliye Tarihi Fatura Tarihinden Önce Olmalıdır" uyarısı alınıyordu, "Fatura tarihinden sonrasına irsaliye(ler) var. İşleme devam etmek istiyor musunuz? Tamam / Vazgeç" olarak düzeltilmiştir.

99

WINERP-55063

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Hareketler - Satış Faturaları

"Malzeme Toplamları Etkilenmesin" Check'i İşaretli Bir Ambar İçin Giriş/Çıkış Kontrolü Yapılamıyor

"Malzeme Toplamları Etkilenmesin" checki işaretli ambarlarda giriş/çıkış kontrolü yapılmıyordu. Düzeltildi.

100

WINERP-77217

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Hareketler - Satış Faturaları

Arapça Kullanımda Rapor Tasarımlarında Yazı İle Rakamların Yazıldığı Kısmında Kuruş Haneleri Arasında Ve (?) Harfi Yazılmalıdır.

Arapça kullanımlarda fiş form tasarımı standart alanlarında bulunan "Net Toplam Yazı İle" alanında kuruş bilgisinden önce "ve" yazılması sağlandı.

101

WINERP-75559

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Hareketler - Satış Faturaları

INVCALC fonskiyonunda fiyat farkı kesilmiş faturada artırılacak ya da azaltılacak işlemini dikkate almadan bakiyeyi toplayarak getiriyor

INVCALC fonksiyonunda fiyat farkı kesilmiş faturada artırılacak ya da azaltılacak işlemini dikkate almadan bakiyeyi toplayarak getiriyordu, düzeltildi.

102

WINERP-75264

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Hareketler - Satış Faturaları

Toptan Satış Faturaları İçin İşyeri Ve Ambar Bazında Numaralandırma Şablonu Oluşturulup Toplu Faturalandırmada Kaydederken Sorgula Filtresi Hayır Seçildiğinde Uygun Fiş No Oluşturulamadı Uyarısı Alınıyor.

Toplu faturalama işleminde kaydederken sorgula hayır olduğunda açılan fatura öndeğerinde; kullanılacak numara şablonları ekranına, her fiş türü için ekrandaki numara yerine tanımlı numara şablonlarının kullanılabilmesi için "Şablonu Kullan" kutucuğu eklenmiştir.

103

WINERP-75636

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Hareketler - Satış Faturaları

Satış ve Satınalma Faturasında Satırda Müşteri/Tedarikçi Kodu Girişi Yapıldığında Kullanım Dışı Varyantlar Gelmemeli.

Satış ve satınalma fişlerinde satırda müşteri/tedarikçi kodu girişi yapıldığında kullanım dışı varyantların seçilmemesi sağlanmıştır.

104

WINERP-75932

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Hareketler - Satış Faturaları

Fatura İçerisinde F9 Barkod Girişi İle Alt Biriminde Barkodu Olan Malzeme Seçildiğinde,Malzemeye Ait Ticari İşlem Grubuna Göre Tanımlanan Fiyat Kartı Çalışmıyor

Fatura içerisinde F9 barkod girişi ile alt biriminde barkodu olan malzeme seçildiğinde, malzemeye ait ticari işlem grubuna göre tanımlanan fiyat kartı çalışmıyordu. Düzeltildi.

105

WINERP-76417

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Hareketler - Satış Faturaları

e-Arşiv Olarak Kesilen Faturanın Carisi e-Fatura Mükellefi Olduğunda ve Fatura Kopyalandığında Cari e-Arşiv Olarak Gözükmektedir.

e-Arşiv carisiyken e-Fatura carisi olarak değiştirilen cari hesaplara kesilmiş faturalar üzerinden kopyalama yapıldığında fatura türü güncellenmiyordu, hata düzeltilerek kopyalama işleminde cari hesap kartının bilgilerine göre faturanın güncellenmesi sağlanmıştır.

106

WINERP-77270

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Hareketler - Satış Faturaları

e-Fatura Ticari İşlem Grubunda "7104 Sayılı Kanununa Göre KDV Düzenleme" Seçeneği Seçildiğinde Fatura Tipi ÖZEL MATRAH, KDV Muafiyet Kodu 812 olarak Tanımlanmalıdır.

e-Fatura uygulaması kapsamında faturalarda "7104 Sayılı Kanununa Göre KDV Düzenleme" seçeneği işaretlenmiş olan ticari işlem grubu seçildiğinde,  e-Fatura bilgilerinde yer alan e-Fatura tipi alanı "Özel Matrah" olarak, fatura detaylarında ve satırlarında KDV Muafiyet sebebi kodu "812" olarak değiştirilmesi sağlanmıştır.

107

WINERP-71088

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Hareketler - Dağıtım Emirleri

Sipariş İçerisinde Uygulanan Ek Malzemeler Dağıtım Emrine Gelmiyor

Dağıtım emirlerinde ana malzeme satırına bağlı ek malzemelerin de sevk edilebilmesi sağlanmıştır.

108

WINERP-76895

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Hareketler - Dağıtım Emirleri

Dağıtım Emirlerinde Filtrele Seçeneği Açılarak Tamam Denildiğinde Hata Alınıyor

Dağıtım Emirlerinde Filtrele seçeneği açılarak Tamam butonuna basıldığında hata alınıyordu, düzeltildi.

109

WINERP-77214

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Satış Teklif Yönetimi - Satış Faaliyetlerim

Satış Faliyetlerinden Teklif Oluşturup Sağ Click Sipariş Dediğimizde Birim Fiyat Bilgisi Gelmiyor.

Satış faliyetlerinden teklif oluşturup F9 sipariş dediğimizde birim fiyat bilgisi gelmiyordu, düzeltildi.

110

WINERP-76183

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Satış ve Dağıtım
  Sipariş Raporları - Ayrıntılı Alınan Sipariş Dökümü

Ayrıntılı Satış Siparişi Dökümü Raporunda Sevkiyat Kodu Filtresinde Sevkiyat Adresi Seçimi Yapılmak İçini Ulaşılan Sevkiyat Adresleri Browserında En Son Sevkiyat Adresi Tanımlanan Cari Hesabın Sevkiyat Adresleri Gelmektedir.

Ayrıntılı Satış ve Satınalma Siparişleri dökümü raporları filtrelerinde cari hesap kartı seçildikten sonra sevkiyat kodu/açıklaması filtresi seçilmek istenirse seçilen cari hesabın sevkiyat adreslerinin listelenmesi sağlanmıştır.

111

WINERP-75561

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

İthalat
  Hareketler - İthalat Operasyon Fişleri

EXIMINFO Fonksiyonu Çalışmıyor

EXIMINFO fonksiyonu çalışmıyordu, düzeltildi.

112

WINERP-76351

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

İthalat
  Hareketler - İthalat Operasyon Fişleri

Cari Hesap Yazışma Dili İngilizce Olduğunda İhracat operasyon Fişinde Malzeme Açıklaması Ve Miktar Alanlarının İngilizce Karşılığı Forma Gelmiyor.

İthaat ve ihracat operasyon fişleri yazdırma işleminde malzeme kodu ve birim alanlarının ingilizce değerleri forma getirilemiyordu,düzeltildi.

113

WINERP-75556

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

İthalat
  Hareketler - Millileştirme Fişleri

Bedelsiz Satırı Olan İthalat Operasyon Fişi Millileştirme Fişine Çağırılıp Satırda Sağ Click İthalat Döviz Güncelleme Kur Değiştirilirse Güncelleme Yapılıyor, Döviz Kuru Değişmiyor.

Bedelsiz satırı olan ithalat operasyon fişi millileştirme fişine çağırılarak F9-ithalat dövizi güncelleme seçeneği ile güncelleme yapılarak kaydedildikten sonra fiş içerisine tekrar girildiğinde kur bilgisi değişiyordu,düzeltildi.

114

WINERP-77791

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

İthalat
  Hareketler - Millileştirme Fişleri

Millileştirme Fişi Giriş-Çıkış Ambarı Farklı Olduğunda Oluşan Ambar Fişi Aynı Ambar Olarak Kaydediliyor

Millileştirme ve malzeme dolaşım fişine bağlı olarak oluşan ambar fişlerinin giriş çıkış ambar bilgileri , fişlerde farklı ambar kullanılsa bile hatalı olarak fiş başlığında aynı ambar olarak gözüküyordu, hata düzeltilerek fiş satırlarındaki tüm giriş ambarları aynı ise fiş başlığındaki giriş ambar bilgisininde bu ambar oalrak belirlenmesi sağlanmıştır.

115

WINERP-75630

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

İhracat
  Raporlar - İhraç Kayıtlı Alımlar Raporu

İhraç Kayıtlı Satışlar/Alımlar Raporunda Hizmet Kartı Kod Ve Açıklama Bilgisi Yanlış Geliyor

İhraç Kayıtlı Alımlar ve İhraç Kayıtlı Satışlar raporlarında hizmet satırına ait bilgiler hatalı listeleniyordu, düzeltildi.

116

WINERP-28479

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Finans
  Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları

Dövizli Çek,Çek Çıkış Cari Hesaba (Ciro) Yapılıp Çek Üzerinde F9 Tahsilat Kuru Girilip Cari Hesap Bakiyesini Etkileyecek Olarak Seçiliyor. Girilen Tahsilat Kuru Cari Hesap Bakiyesini Etkiliyor Fakat Borç Takip Penceresinde Tahsilat Kuru Dikkate Alınmıyor.

Dövizli çek girilip, çek çıkış cari hesaba (ciro) yapılarak çek üzerinde F9 tahsilat kuru girişinde cari hesap bakiyesini etkileyecek seçildiğinde, cari hesap bakiyesi etkilenip,borç takip penceresinde tahsilat kurunu dikkate alınmıyordu. Düzeltildi.

117

WINERP-68376

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Finans
  Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları

Kendi Çekimiz Risk Çarpanı “1” Olan Cari Hesaba Bordro İçerisinde 2 Satır Bulunan Çek Kaydedilerek Bu Çeklerden 1 Tanesi Çıkarıldığında Cari Hesap Risk Bilgilerindeki Toplam Kolonu Güncellenmelidir.

Çek senet bordrolarında birden fazla çek senet satırı olduğu durumda silinen çek senet satırı için cari hesap kartı risk bilgileri sekmesinde risk toplam tutarı güncellenmiyordu, düzeltildi.

118

WINERP-71264

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Finans
  Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları

Taşıyıcı Kodları Ekranında CTRL+F Tuşu İle Arama Yapılırken İşaretlenen Kriter Kutucukları Sonraki Aramada Seçili Gelmiyor

Cari hesap kartı ticari bilgiler sekmesinden erişilen taşıyıcı kodları ekranında arama yaparken seçilen kriterler saklanamıyordu,düzeltildi.

119

WINERP-76181

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Finans
  Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları

Cari Hesap Kartı Çıkarılmak İstendiğinde Carinin Hareketi Olmamasına Rağmen Hareket Gören Cari Hesap Çıkartılamaz Uyarısı Alınıyor.

Hareketi olmayan bir cari hesap kartı çıkarılmak istendiğinde, hatalı olarak CSTRANS tablosunda cari hesap kartının referansıyla aynı referansa ait banka hareket satırı (bankada tahsil edilen çek) bulunuyor ise "Hareket Gören Cari Hesap Çıkartılamaz" uyarısı alınıyordu, düzeltildi.

120

WINERP-77310

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Finans
  Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları

3 Serisi Yeni Arayüzünde Programa Arapça Girildiği Zaman Cari Hesap Kartı İçerisinde Bulunan "İletişim" Sekmesindeki "Alan Kodu" , "Numara" ve "Dahili" Alanları Görüntülenmiyor.

Arapça kullanımlarda cari hesap kartı iletişim bilgileri ekranına telefon numarası ile ilgili alanlar hatalı geliyordu,düzeltildi.

121

WINERP-73394

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Finans
  Hareketler - Banka Fişleri

Banka Fişlerinde Masraf Merkezi Kontrolü Sadece Banka Muhasebe Kodu İçin Yapılıyor

Muhasebeleştirme kontrol parametrelerinde bulunan "Masraf Merkezi Kontrolü=İşlem Durdurulacak" parametresi banka fişleri için hatalı çalışıyordu,düzeltildi.

122

WINERP-74357

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Finans
  Hareketler - Banka Fişleri

Toplu Kayıt Ekle İle Banka İşlem Fişi Eklenirken Tarih Değiştirildiğinde Raporlama Dövizi Kuru Güncellenmiyor

Finans parametrelerinde bulunan "Tarih Değiştirildiğinde,Raporlama Döviz Kuru" parametresi güncellenecek olarak seçildiğinde toplu kayıt ekle ile oluşturulmak istenen banka fişleri döviz girişi ekranında raporlama döviz kuru güncellenmiyordu,düzeltildi.

123

WINERP-76060

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Finans
  Hareketler - Banka Fişleri

Banka Virman Fişi Satırlarında Seçilen İşyeri Bilgileri Fiş Kaydedildikten Sonra Fişin Başlığındaki İşyeri Bilgisi Oluyor.

Banka Virman Fişi satırlarında seçilen İşyeri bilgileri fiş kaydedildikten sonra fişin başlığındaki İşyeri bilgisi oluyordu, düzeltildi.

124

WINERP-73436

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Finans
  Hareketler - Cari Hesap Fişleri

Cari Hesap Fişlerinden Girilen Verilen Vade Farkı Faturası E-Arşiv Faturası Olarak Connecte Gönderildikten Sonra ERP'de İptal Edildiğinde Connect Ürününe İptal Faturası Gelmiyor.

Cari hesap fişlerinden e-Arşiv olarak düzenlenen Verilen vade farkı faturaları iptal edildiğinde statüleri"e-Arşiv Faturası oluşturulacak" olarak güncellenmesi sağlanmıştır.

125

WINERP-74877

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Finans
  Hareketler - Cari Hesap Fişleri

Muhasebe parametrelerinde "Fiş İşlem Dövizi Muhasebe Hesabınınkinden Farklı İse" parametresi, cari hesap kur farkı fişinin muhasebeleştirilmesinde dikkate alınmamalıdır.

Kur farkı fişi muhasebeleştirme işleminde Döviz kontrolü yapılması sağlanmıştır.

126

WINERP-33256

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Finans
  Hareketler - Kasa İşlemleri

Kasa İşlemlerinde Toplu Kayıt Ekle Özelliği İle Kasa İşlem Grup No'ları Aynı Olan Birden Çok İşlem Eklenebiliyor

Kasa işlemleri toplu kayıt ekleme işleminde aynı işlem grup numarası ile birden fazla kayıt eklenebiliyordu,düzeltildi.

127

WINERP-49364

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Finans
  Hareketler - Kasa İşlemleri

International Setlerde Kasa İşlemleri Browserında Arapça Kasa Açıklamasında Karakter Bozulması Sorunu Yaşanıyor.

International setlerde kasa işlemleri browserında fişlerin sol üst kısmında yer alan fiş numarasının gösterildiği açıklama alanlarında ve fişteki kasa kodu alanlarında karakterler bozuk görünüyordu, arapça olarak düzgün gösterilmesi sağlanmıştır.

128

WINERP-73324

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Finans
  Hareketler - Çek/Senet Bordroları

Çek Girişi Yapılıp Yaz Denildiğinde Alan Listesindeki İşlem Döviz Türü Satırlar Bölümü Hariç Diğer Bölümlere Gelmemektedir.

Çek/ Senet bordroları yazdırıldığında 'İşlem Döviz Türü' alanının tüm bölümlerde yazdırılması sağlanmıştır. 

129

WINERP-72661

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Finans
  Çek/Senet Raporları - Ayrıntılı Bordro Dökümü

Ayrıntılı Bordro Dökümü Tablo Olarak Alındığında Cariye Tek Seferde Birden Fazla Çek/Senet Cirolanmışsa Sadece İlk Satırda Cari Bilgisi Listelenmektedir.

Çek senet bordrosu içerisinde birden fazla çek senet hareketi eklenerek işlem yapıldığı durumda; ayrıntılı bordro dükümü raporu tablo olarak alınırsa tüm satırlara ait bilgiler listelenmiyordu, düzeltildi.

130

WINERP-75573

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Finans
  Çek/Senet Raporları - Kendi Çek/Senetlerimiz

Kendi Çek/Senetlerimiz Raporunda Ciro Edilen Unvan Filtresi Kullanıldığında Cari Hesap Ünvanı Uzun İse Rapor Boş Geliyor.

Kendi çek/senetlerimiz raporunda ciro edilen unvan filtresi kullanıldığında cari hesap unvanı uzun ise raporda listeleme yapılmıyordu, düzeltildi.

131

WINERP-75792

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Finans
  Ödeme/Tahsilat Raporları - Ayrıntılı Tahsilat Listesi

Ayrıntılı Tahsilat Listesinde Satış Elemanı Kodu Filtresi Verildiğinde Kasadan Girilen Fişler Rapora Yansımıyor.

Ayrıntılı tahsilat listesi raporunda satış elemanı kodu filtresi kullanıldığında kasadan kesilen fişler rapora yansımıyordu, hata düzeltilerek yansıması sağlanmıştır.

132

WINERP-74228

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Finans
  Ödeme/Tahsilat Raporları - Borç Takip Raporu

Farklı işlem dövizi ile kapatılan işlemler Borç Takip Raporunda, kapanan tutar kolonu yanlış listelenmektedir.

Farklı işlem dövizi ile kapatılan işlemler, Borç Takip Raporu işlem yapılmayacak veya kapanmamışlar kapatılacak olarak alındığında rapor satırlarında "Kapanan Tutar" alanı hatalı tutar listelemekteydi, tüm seçeneklere göre doğru listemele yapılması sağlanmıştır.

133

WINERP-75935

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Finans
  Ödeme/Tahsilat Raporları - Borç Yaşlandırma Raporu

Borç Yaşlandırma Raporunda, kendi çekimizi borç kapama işleminde dikkate almıyor.

Borç Yaşlandırma Raporu'nda kendi çeklerimiz dikkate alınmıyordu,düzeltidi.

134

WINERP-75770

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Genel Muhasebe
  Ana Kayıtlar - E-Beyannameler

Katma Değer Vergisi Beyannamesi Matrah /"Kısmi Tevkifat Uygulanacak İşlemler" Kısmında Hesap Listesi Seçildiğinde Toplam Matrah ve Hesaplanan Kdv Yanlış Değer Getirmektedir.

Katma değer vergisi beyannamesinde "Kısmi Tevkifat Uygulanacak İşlemler" kısmında hesap listesi seçildiğinde toplam matrah ve hesaplanan kdv yanlış değer getiriyordu, düzeltildi.

135

WINERP-76324

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Genel Muhasebe
  Ana Kayıtlar - E-Beyannameler

Faturalarda Karma Koli Kullanılıp Satıra İndirim Uygulandığında Form Ba Ve Bsye İndirimsiz Tutar Yansımaktadır

Karmakoli satırı olan faturalarda karmakoli satırına ait indirim ve masraf tutarları form ba ve form bs'ye yansımıyordu,düzeltildi.

136

WINERP-76454

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Genel Muhasebe
  Ana Kayıtlar - E-Beyannameler

E-Beyannamelerde Kopyala Özelliği Logo Kullanıcısı Dışındaki Kullanıcılarda Çalışmamaktadır.

Logo kullanıcısı dışındaki kullanıcılarda E-Beyannamelere girildiğinde kopyala butonu çalışmıyordu, düzeltildi.

137

WINERP-73969

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Genel Muhasebe
  Defter ve Dökümler - Muavin Defter

İran Mevzuatında Dönem Başlangıcı 01.01.1395 , Dönem Bitişi 29.12.1396 Olan Firmada 10.12.1396 Başlangıç Tarihi Olan Muavin Defter Oluşturulmak İstendiğinde Devreden Durum Listelenmiyor.

İran mevzuatında dönem başlangıcı; 01.01.1395 , dönem bitişi; 29.12.1396 olan firmada 10.12.1396 başlangıç tarihi olan 'Muavin Defter' oluşturulmak istendiğinde "Devreden Durum" listelenmiyordu, düzeltildi.

138

WINERP-72670

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Genel Muhasebe
  Hareketler - Muhasebe Fişleri

Çek Senet Bordrolarından Çek Giriş Ve Çek Çıkış Bordları Muhasebeleştirildiğinde Muhasebe (Mahsup) Fişinde Belge Türü Diğer Olarak Gelmektedir.

Çek/senet bordroları muhasebeleştirildiğinde muhasebe fişinde belge detayı penceresinde belge türü "diğer" geliyordu. Bordro türüne göre çek ve senet gelmesi sağlandı.

139

WINERP-76323

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Genel Muhasebe
  Hareketler - Muhasebe Fişleri

Mahsup Fişinden Hesap Türü Cari Hesap Seçilip Cari İçin Fiş Girildiğinde Cari Hesap Ekstresinde Oluşan Fiş Üzerine Tıklandığında İlgili Fişe Gidilemiyor

Muhasebe fişi içerisinde hesap türü cari hesap olarak seçilip kaydedildikten sonra carihesap ekstresi raporu üzerinden ilgili muhasebe fişine erişilemiyordu,düzeltildi.

140

WINERP-75447

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Genel Muhasebe
  İşlemler - Muhasebeleştirme

Muhasebeleştirme İşleminde Hesap Dağtımı Detaylarında Dağıtım Oranında Küsüratlı Değer Girilirek Tutarın Tamamı Dağıtılsa Dahi "Tamamı Dağıtılmamış Satırlar Bulunmaktadır" Uyarısı Alınıyor.

Muhasebeleştirme işleminde Hesap Dağıtımı Detaylarında "Dağıtım Oranı"nda küsuratlı değer girilerek tutarın tamamı dağıtılsa dahi "Tamamı Dağıtılmamış Satırlar Bulunmaktadır" uyarısı alınıyordu, düzeltildi.

141

WINERP-75007

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Genel Muhasebe
  Mali Tablo Tanımları - Bilanço Tablosu

Bilanço Tablosunda Raporlama Dövizi Bakiye Bilgisi Listelenebilsin.

Bilanço Tablosunda "Raporlama Dövizi Kuru" filtresi seçilmediğinde fiş tarihindeki raporlama döviz kuruna göre raporlama döviz tutarlarının listelenebilmesi sağlanmıştır.

142

WINERP-76302

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Genel Muhasebe
  Masraf Merkezi Raporları - Masraf Merkezi Ekstresi

Masraf Merkezi Ekstresi Raporu Tasarımında Standart Dizaynda Yer Alan Hareket Tarihi Standart Alanı, Alan Listesinde Yer Almamaktadır.

Masraf merkezi ekstresi raporu standart alanlarına "Hareket Tarihi" alanı eklenmiştir.

143

WINERP-75201

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Genel Muhasebe
  UFRS İşlemler – Reeskont Düzeltmelerini Oluştur

TFRS işlemlerinde Reeskont Düzeltmelerini Oluştur işleminde, 01.01 tarihli ilk reeskont faiz oranı üzerinden hesaplama yapılıyor.

TFRS işlemlerinde reeskont düzeltmelerini oluştur işleminde, 01.01 tarihli ilk reeskont faiz oranı üzerinden hesaplama yapılıyordu. Hesaplama tarihinden önceki tanımlanan faiz oranına göre hesaplanması sağlandı.

144

WINERP-13096

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

USYS
  Yönetim - Kullanıcılar

Kullanıcı yetki kodu tanımlama işleminde program içerisinde yetki kodu alanlarında karakter tanımlamasında kullanılan 10 karakterlik bilgi bu alanda dikkate alınmalı.

Sistem işletmeninde kullanıcı yetki kodları ekranında yetki kodu tanımlaması 10 karakter olarak sınırlandırılmıştır.

145

WINERP-71309

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

USYS
  Yönetim - Kullanıcılar

Kullanıcılar Üzerinde Yapılan Yetki Kopyalama İşlemi İle Dikey Çözümlere Ait Yetkiler Kopyalanamıyor.

Kullanıcılar üzerinde yapılan yetki kopyalama işleminde dikey çözümlere ait modüllerin yetkileri kopyalanmıyordu, düzeltildi.

146

WINERP-75638

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

USYS
  Yönetim - Kullanıcılar

SYS'de Kullanıcı Detaylarında Yapılan Dil Seçimi Programa Giriş Ekranında Öndeğer Olarak Gelmeli

Sistem işletmeni kullanıcı detaylarında seçilen dil bilgisinin ürüne girişte öndeğer olarak gelmesi sağlandı.

147

WINERP-75579

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

USYS
  İşlemler - Sistem Bilgilerini Yaz(İçeri/Dışarı)

SYS de Sistem Bilgilerini Aktar Seçeneğiyle Dışarıya Aktarılan Kullanıcı Yetkileri Yeni Datada İçeriye Aktarılamıyor

Sistem işletmeninde sistem bilgilerini dışarı aktar işlemi ile aktarılan kullanıcı yetkileri yeni veri tabanında içeri alınamıyordu,düzeltildi.

148

WINERP-77422

GO3

Tiger3

Tiger3Enterprise

USYS
  Kuruluş Bilgileri - Vergi Daireleri

34223- Alemdağ Vergi Dairesinin Sistem işletmeni vergi daireleri başlığına eklenmesi

Vergi dairesi tanımları listesine 34223 kodlu Alemdağ Vergi Dairesi eklenmiştir.

149

WINERP-76455

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

USYS
  Kuruluş Bilgileri - Tanımlı/Zorunlu/Geneus Alanlar

Versiyon Geçişinden Sonra Sipariş Fişlerinde Yapılan Tanımlı Alanlarda Görsel Bozulmalar Oluşuyor.

Versiyon geçişi sonrası tanımlı alanlarda görsel bozulmalar oluşuyordu, düzeltildi.

150

WINERP-76262

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Dosya

Sysde Kullanıcılar Altında İşlem Yetkilerinde Kullanıcı Belirle Yetkisi Bulunmamaktadır.

Yetki ağacında Ticari Sistem Yönetimi altına "Kullanıcı Belirle" yetkisi eklendi.

151

WINERP-76176

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Navigator
  Banka Fonksiyonları - BNACCALC

BNACCALC Fonksiyonu Teminatsız Kredi Tottype=5 Dövizli Kredi Hesabı Acctype=4 İçin Değer Getirmiyor.

BNACCALC fonksiyonu Teminatsız Kredi Tottype=5 Dövizli Kredi Hesabı Acctype=4 İçin değer getirmiyordu, düzeltildi.

152

WINERP-75406

 

GO 3

 

Araçlar
  Kullanıcı İzleme Raporu

Go3 Ürününde 2 Nolu Kullanıcı İçin Kullanıcı İzleme Raporu Alınamamaktadır

Go 3 ürününde 2 numaralı kullanıcı için listeleme yapılmıyordu, düzeltildi.

153

WINERP-76163

 

Tiger Wings

Araçlar
  Kullanıcı İzleme Raporu

Tiger Wings Oracle veri tabanında Kullanıcı İzleme Raporu kullanıcı adı,işyeri ve kurum no filtreleri verilerek alındığında "ORAOLEDB: ORA-01719: dış birleştirme işlecine (+) OR veya IN işleneni içerisinde izin verilmez (80004005) ..." mesajı alınıyor.

Oracle database kullanıldığı durumda "Kullanıcı İzleme Raporu" alınırken hata alınıyordu,düzeltildi.

154

WINERP-75642

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

İzle
  Seçenekler...

Tamamlanmamış Kayıtlar Sistemi Çalışmamaktadır.

Tamanlanmamış kayıtlar sisteminin otomatik kayıt süresi 1 dk olarak güncellendi.

155

WINERP-74616

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Üst Menü (ikonlar)
  Zamanlanmış Görevler

Zamanlanmış Görevlerde Tekrarlanma Seçeneği Ay:Her Gün:25 Şeklinde Kullanıldığında Görev Yanlış Çalışıyor

Zamanlanmış görevlerde tekrarlama seçeneklerinden 'Ayın Günü' seçilerek "Sürekli" kutucuğu işaretlendiğinde "Ay, Gün, Zaman" seçeneklerine göre bir sonraki görevin sürekliliği takip edecek şekilde oluşması sağlanmıştır.

156

WINERP-75629

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Üst Menü (ikonlar)
  Zamanlanmış Görevler

Zamanlanmış Görevler Uygulamasında Ekle Yetkisi İş Akışı Yönetimi Altında Yer Alan Ekle Yetkisine Bağlı Gelmektedir.

Zamanlanmış görevler "Ekle" işlemi yetki kontrolü 'Genel Tanımlar - Zamanlanmış Görevler' yetkisi ile yapılması sağlanmıştır.

157

WINERP-75868

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Üst Menü (ikonlar)
  Zamanlanmış Görevler

Zamanlanmış Görevlerde işlem seçeneği olarak muhasebeleştirme alt menüleri seçilip parametreler kolonuna tıklandığında "Cannot focus a disabled or invisible window" hatası alınıyor.

Zamanlanmış Görevlerde İşlem seçeneği olarak "Muhasebeleştirme" alt menüleri seçilip `Parametreler` kolonuna tıklandığında "Cannot focus a disabled or invisible window" hatası alınıyordu, düzeltildi.

158

WINERP-74577

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Üst Menü (ikonlar)
  Yönetici Konsolu

Yönetici Konsoluna Yansıyan Nakit/ Kasa-Banka Bölümünde Banka Cari Hesap ve Nakit Bakiyesi Yanlış Tutar Getiriyor

Yönetici konsolu Genel Durum Banka Bölümünde , Banka bakiyesinde filtre seçeneklerine göre hatalı değer getiriyordu, hata düzeltilerek filtre seçeneğine göre bakiye bilgisi gösterilmesi sağlanmıştır.

159

WINERP-76495

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Üst Menü (ikonlar)
  Çalışma Tarihi Sabitle

3 Serisi Yeni Arayüzde "Çalışma Tarihini Sabitleyebilirsiniz" Widget'inin İsmi RSS Olarak Gözüküyor.

Yeni arayüz kullanımlarında widget listesinde bulunan "Çalışma Tarihini Sabitle" eklentisi kullanılığında isim bilgisi hatalı listeleniyordu,düzeltildi.

160

WINERP-76250

GO 3

Tiger 3

Tiger 3 Enterprise

Skonsol (Satış Konsolu)
  Ön Ödemeli Satış

Skonsolda Ön Ödemeli Satış İşleminde Ödemesi Nakit Olan Ödemeli Satış Sipariş Fişi Kaydedildiğinde Gelen Havale/EFT Fişi Oluşturmaktadır

Satış konsolu uygulamasında ön ödemeli satış işleminde ödeme tipi nakit olduğu durumda ticari sistemde kasa cari hesap tahsilat fişinin yanı sıra mükerrer gelen havale-eft fişi oluşturuyordu,düzeltildi.

 

<