info@alpbilge.com.tr
444 43 19

Logo Mind Insight 1.29 Sürüm Duyurusu

Logo Mind Insight 1.29 Sürüm Duyurusu

Logo Mind Insight 1.29 Sürüm Duyurusu

Logo Mind Insight 1.29 Sürüm Genel Uyarılar

1.1 İlk kurulumlarda uygulamanın varsayılan portları 443 ve 8443 olacağından, kuruluma başlamadan önce bu portlar kullanımdaysa (IIS,Skype... gibi programlar tarafından)ilgili uygulamaları durdurarak öncelikle portları kullanılır hale getirmek gerekmektedir. Kurulum başarıyla tamamlandıktan sonra Logo Mind Insight'ın kullanacağı portlar settings ekranı üzerinden değiştirilip, 443 ve 8443'ü kullanan uygulamalar çalışır hale getirilebilir. 443 ve 8443 doluyken kurulum yapılması durumunda, uygulama çalışır hale gelemeyecektir.

1.2 Kurulum ya da sürüm güncellemesinden sonra Resmon.exe üzerinden, proxy.exe nin portu dinlediğinden emin olunmalıdır. Proxy.exe nin  sürüm güncellemesinden sonra çalışır hale gelme süresi, sunucunun konfigürasyonuna göre değişiklik gösterebilir.

1.3 Proxy.exe nin çalışır olduğuna emin olunduktan sonra, uygulamaya erişim problemi yaşanırsa LogoMindSettings.exe üzerindeki analiz/onar işlemlerinin üzerinden geçilebilir.

1.4 Hazır model ve hazır raporlarda yapılan değişikliklerin ürünün yeni versiyonunda görüntülenebilmesi için, entegrasyon ana sayfasından "Yeni Sürüme Göre Güncelle" işlemi yapılmalıdır.

1.5  1.21 ve sonrasındaki sürümlere direkt geçişler 1.17 ve  üzeri sürümlerden gerçekleştirilebilir. 1.17 öncesi sürümlerden 1.21 ve sonrasına geçiş yapmak için önce en az 1.17 sürümüne, sonrasında 1.21 e geçiş yapılmalıdır. 

1.6  1.21 ve sonrasındaki versiyonlarda, servislere localadmin bir kullanıcı ile logon olunması gerekmektedir. Bu sebeple uygulamanın ilk kurulumu yapıldığında, kurulum esnasında localadmin bir kullanıcı adı/şifresine ihtiyaç duyulacaktır. 1.17 ve üzeri bir versiyondan 1.21 e geçişlerde ise, öncelikle uygulamanın servislerinin localadmin bir kullanıcı/adı şifre ile çalışır hale getirilmesi gerekmektedir. Sürüm güncellemesi bu işlemden sonra başlatılmalıdır. 

 

Logo Mind Insight 1.29 sürüm içeriği

 

 

Kayıt Nr

Tanım ve Açıklama

1

LMI-1020

 

Crm Standart Raporundaki "satışlarda kullanılabilir" Alanına Hatalı Veri Geliyor

Crm standart raporunda "satışlarda kullanılabilir" alanına doğru veri getirilmesi sağlandı.

2

LMI-713

 

Logo Mind Insight Ayarlar Penceresinden "Yedekle / Geri Yükle " tab'ı ile "Yedekle" me İşlemi Yapılamıyor.

Yedekleme ve geri yükleme işlemi yapılması sağlandı.

...::: Saygılarımızla :::..

 

<